Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLG

LG V40 ThinQ hakkında çok özel bilgiler paylaşıldı

LG V40 ThinQ, 4 Ekim tarihinde düzenlenecek bir etkinlikte resmiyet kazanacak. Sayılı günler sonra karşımıza çıkacak telefon için yeni bir tanıtım videosu yayınlanırken, LG’ye yakın Güney Kore menşeli bazı siteler de telefonun sunacağı dikkate değer yenilikleri aktardı.

LG V40 ThinQ tanıtım videosu

Söz ilk olarak tanıtım videosundan başlayalım. LG ilk olarak telefonda 5 kameranın yer alacağını onaylıyor. Bu kameraların üçü arkada, ikisi ise önde olacak. Üçlü arka kamera standart, telefoto ve süper geniş açılı şeklinde olacak. Video ayrıca LG V40’ın özel mat kırmızı bir rengini de doğruluyor.

Şirkete yakın kaynaklara göre telefonda 6.4 inç büyüklüğünde 3120 x 1440 piksel)19,5: 9 P-OLED ekran yer alacak. Ekranda geniş bir çentik olacak, fakat bu çentik istenildiğinde Ayarlar’dan kapatılabilecek.

6GB / 8GB RAM seçeneklerle sunulacak telefonda hem suya/ toza hem de darbelere karşı dayanıklı bir kasa yapısı göreceğiz. Ses yetenekleriyle bir kez daha adından söz ettirecek telefonda ek olarak HTC’nin son dönem tepe modellerinde gördüğümüz basınca duyarlı çerçeveler ve çeşitli ekran jestleri kullanılacak.

LG V40 ThinQ
LG V40 ThinQ
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu