Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOS

iPhone 8 konsepti aklınızı başınızdan alacak!

Apple bu yıl iPhone‘nun onuncu yılını kutlayacak. Henüz bu konuda en ufak bir girişimde bulunmayan Apple’ın neler planladığını bilmiyoruz ama 3 yıldır aynı telefonu (iPhone 6, iPhone 6S ve iPhone 7) kullanmak durumunda kalan iPhone kullanıcılarının artık bu tasarımdan bıktığı da ortadaki bir önemli gerçek. Endüstriyel tasarımın “çerçevesiz” tasarım anlayışına doğru gittiğini LG G6 ve Galaxy S8 çizerken Apple’ın da bu duruma ayak uyduracağını düşünüyoruz. Bu bağlamda ortaya çıkan iPhone 8 konsepti kullanıcıların kalbini çalacak diye düşünüyoruz.

iPhone 8 konsepti
iPhone 8 konsepti

iPhone 8 konsepti Göz Kamaştırıyor!

Apple’ın yeni bir tasarım anlayışına gideceği ortadaki en önemli gerçek ama Home butonu tarafında Samsung gibi inovatif bir girişimde bulunacağını ve parmak izi okuma sensörünü farklı bir noktaya taşıyacağını kesinlikle düşünmüyoruz. Apple’ın çok farklı bir şekilde karşımıza çıkacağı kesin ama bunun bedeli ne olacak bu da ortadaki bir diğer soru.

iPhone 8

iPhone 8 Fiyat Belli Oluyor!

Gelen ilk bilgiler yeni nesil iPhone 8‘in 1000 dolar olacağını gösteriyor. Bunun ülkemizdeki yansıması ise küçük bir oran orantı yöntemiyle ortaya çıkabilir. 649 dolarlık telefonu biz ülkemizde 3800 TL‘ye alıyorsak 1000 dolarlık telefonun da 5855 TL gibi bir rakama gelmesi muhtemel…

Bakalım Apple bize neler sunacak?

LG G6 en büyük pazarda satışa sunulmayacak!

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu