Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo V17 İçin Android 11 Müjdesi!

Android 11 müjdesi bir diğer telefon modeli olan Vivo V17 için duyuruldu. Telefon Funtouch OS 11 güncellemesi için geri sayıma başladı.

Android 11 güncellemesi alan telefonlar her geçen gün artmaya devam ederken bizlerde yaptığımız haberler ile güncelleme alan telefonları sizlerle paylaşıyoruz. Dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar Android 12’yi merakla beklemeye devam ederken işletim sisteminin en son sürümlerinden bir tanesi olan Android 11’de hızla yayılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün bazı realme telefonlarına gelen güncelleme hızla diğer markaların telefonlarında da yerini alacak. Vivo serisi bazı telefonlarda Android 11 ile gücüne güç katacak. Vivo V17 Hindistan’da Android 11 almaya başladı.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz Ocak ayında Vivo şirketi bazı telefon modelleri için Android 11 güncellemesi duyurmuştu. Ancak güncellemenin telefonlarına ne zaman geleceği yönünde kesin bir açıklama yapmamıştı. İşte bu haberden aylar sonra konuyla ilgili yeni haberler de gelmeye başladı. Güncellemenin ne zaman hangi telefona geleceği bugün belli oldu.

Vivo V17
Vivo V17

Vivo V17 İçin Android 11 Tabanlı Funtouch OS 11 Güncellemesi Yolda

Ocak ayında duyurulan güncelleme belirtilen telefon modeli için Mart ayı sonunda yayınlanacak. Kullanıcılara Android 11 yeniliklerini getirecek olan güncelleme özellikle telefona kazandıracağı yeni kullanıcı arayüzü ile konuşulacak. Pek çok sohbet baloncuğunun yanı sıra yeni smile ifadelerini de karşımıza çıkaracak olan güncelleme bu sabah itibari ile Hindistanlı kullanıcıların beğenisine sunuldu. Güncelleme rev 8.75.6 sürüm numarasına sahip olurken, 3.43GB dosya boyutu ile yayınlandığı bilgisi verildi. Oldukça geniş özellikleri ve epey yenilikleri kullanıcılara sunan güncelleme, Mart ayı sonunda küresel olarak da dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılara sunulacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu