Akıllı BileklikGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Band 6 Türkiye Fiyatında Son Duruma Bakıyoruz

Mi Band ailesinde serinin yedinci modelinin tanıtımı yaklaşıyor. Peki Xiaomi Mi Band 6 Türkiye fiyatında son durum ne? Fiyat arttı mı?

Şu sıralar Xiaomi Band 7’nin suyu iyice ısındı diyebiliriz. Dikkat ettiyseniz isimlendirme tarafında artık “Mi” markasını kullanmıyoruz. Xiaomi geçtiğimiz aylarda ürün gruplarında artık bu eklentiyi kullanmayacağını belirtti. Xiaomi Band 7 cephesinden gelen ilk bilgiler akıllı bilekliğin Mi Band 6’nın üzerine önemli özellikler getirecek. Band 7’ye dair önemli gelişmelere buradaki haberimizden göz atabilirsiniz. Şimdi ise Xiaomi Mi Band 6 Türkiye fiyatında son duruma göz atacağız. Band 7 yaklaşırken bakalım önceki nesil bilekliğin fiyatında nasıl bir değişim yaşanmakta.

Fiyatı bir dönem 300 TL seviyene kadar gerileyen Xiaomi Mi Band 6 şu sıralar en düşük 510 TL’den alınabilmekte. Fiyatta ciddi bir artış söz konusu, ancak bundan sonraki süreçte fiyatın daha da artacağını düşünmüyoruz. Fakat Mi Band 6’nın mevcut fiyatı ve döviz kurunda yaşanan yükseliş Xiaomi Band 7’nin hiç de ucuz olmayacağını gösteriyor.

Xiaomi Mi Band 6’da 1,53 inç büyüklüğünde 152 × 486 piksel çözünürlüklü AMOLED ekran yer alıyor. Öncülüne kıyasla daha büyük bir ekrana sahip olan akıllı bileklik 30 fitness modunu destekliyor.

5ATM (50 metre) kadar su sızıntılarına karşı dirençli olan Xiaomi Mi Band 6’nın içerisinde 125 mAh büyüklüğünde pil yer alıyor. Xiaomi’ye göre bu pil 14 gün kullanım süresi sunuyor.

Akıllı telefonlara Bluetooth 5.0 LE ile bağlanan bilekliğin özellikleri arasında PAI sağlık analizi, kadınlar için adet döngüsü, uzaktan deklanşör kontrolü ve 24 saat uyku takibi yer alıyor.

Xiaomi mi band 6 Türkiye

Xiaomi Mi Band 6 özellikleri

  • 1,53 inç büyüklüğünde 152 × 486 piksel çözünürlüklü AMOLED ekran, 24 bit renkli dokunmatik ekran, 450 nit parlaklık, 3D çizilmeye dayanıklı cam, AF kaplama, 326PPI yoğunluk
  • Zamanı, adımları, kalp atış hızını, aktiviteleri, hava durumunu, uygulamalardan gelen bildirimleri, aramaları ve daha fazlasını gösterir
  • Fotopletismografi (PPG) / Kalp atış hızı sensörü, Kan oksijen sensörü
  • REM ve uykuda nefes alma kalitesi ile 24 saat uyku takibi, kondisyon takibi, Hareketsizlik hatırlatma
  • 30 fitness modu (açık havada koşu, yürüyüş, bisiklete binme, kapalı alanda koşu, yüzme, egzersiz, kapalı alanda bisiklet, eliptik makine, ip atlama, yoga, kürek makinesi, Kapalı alan sporu, Kapalı alanda buz pateni, HIIT, Temel antrenman, Esneme, Step, Jimnastik, Pilates, Sokak dansı, Dans, Zumba, Kriket, Bowling, Basketbol, ​​Voleybol, Masa tenisi, Badminton, Boks ve Kickboks)
  • 6 otomatik fitness takibi (yürüyüş, koşu bandı, açık havada koşu, açık havada bisiklet, kürek makinesi ve eliptik makine)
  • PAI sağlık analizi, Kadın sağlığı takibi: Adet döngüsü,
  • Üç Eksenli İvme Ölçer + Üç Eksenli Gyro, Kapasitif Aşınma İzleme Sensörü, Basınç değerlendirmesi, Solunum eğitimi, Uzaktan deklanşör kontrolü
  • Xiao Ai sesli asistan (NFC modeli)
  • 5ATM (50 metre) suya dayanıklılık
  • Bluetooth 5.0 LE, NFC (pazara bağlı)
  • Boyutlar: 47,4 × 18,6 × 12,7 mm; Ağırlık: 12,8 g / 13 g (NFC)
  • 14 güne kadar kullanım süresi sunan 125 mAh pil
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu