Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Kullanıcı Memmımiyeti En Yüksek Telefon Bakın Hangisi Seçildi!

Samsung Galaxy S20 Ultra kullanıcı memmımiyeti en yüksek telefon seçildi. Listede çok sayıda sürpriz modelle karşılaşacaksınız.

Amerikan Müşteri Memnuniyeti Endeksi tarafından yayınlanan yeni bir ankette kullanıcı memnuniyeti en yüksek akıllı telefonlara göz atıyoruz. 23.000 Amerikalının katılımıyla gerçekleştirilen ankette Galaxy S20 Ultra kullanıcıların en fazla sevdiği ya da memnun kaldığı telefonlar listesinde bir numarada yer alıyor. Amerika’da satılan Galaxy S20 Ultra’da Snapdragon işlemci yer aldığını belirtelim. Samsung’un iki yıl önce duyurduğu amiral gemisi telefonu 86 puan ile pazarda bir numara olurken, onu 84 puanla sürpriz diyeceğimiz LG Aristo 3 modeli izliyor. LG’nin 2019 yılında duyurduğu giriş seviyesi telefonun bu listenin ikinci sırasında yer alarak büyük bir sürprize imza atıyor.

İşte Kullanıcı Memmımiyeti En Yüksek Telefonlar!

iPhone 11 Pro Max’in 82 puanla üçüncü sırada yer aldığı liste Galaxy S20, Galaxy S10, Pixel 4, Galayx 20 Plus, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone XR ve LG Aristo 3+ şeklinde uzayıp gidiyor. Önceki iki yıl boyunca dünyanın en çok satan telefonu olan iPhone 11’i sıralamada gerilerde görmek de yine sürpriz olmadı değil.

Listenin sonuna doğru gelirken ikinci nesil iPhone SE, Galaxy A20, HTC U12+ ve Galaxy A21 modellerini görüyoruz. Artık ismi unutulan HTC U12+ bu listede sürpriz yapan üçüncü model oldu diyebiliriz.

Samsung, Galaxy S20 Ultra modeliyle ilk sırada yer alıp, listeye çok sayıda modelle girmesine rağmen, söz konusu marka sıralaması olduğunda bir puan gerilemiş görünüyor. Samsung kullanıcı memnuniyeti en iyi markalar sıralamasında 1 puan düşüşle 81 puana geriledi. Apple ise bu sıralamada 80 puanla ikinci sırada yer alıyor. Peki siz listedeki telefonlardan birini kullanıyor musunuz?

Samsung Şarj Cihazı Nedeniyle Ceza Alabilir

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu