Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone XR 2 pil kapasitesi belli oldu Apple yine beyin yakıyor!

Apple yeni nesil iPhone modellerini önümüzdeki Eylül ayında tanıtacak ve telefonlar ile ilgili de her türlü bilgiyi sizlerle paylaşmaya başladık. Öncelikle yeni nesil iPhone 11 ailesi tasarımsal anlamda büyük bir hayal kırıklığı yaratacak gibi görünüyor. Dünya üzerinde Oppo Find X gibi bir tasarım varken Apple’ın halen çentik ve arkada kocaman bir kamera yapısı ile yola devam etmesi Apple‘ın 2020 yılında da işlerini geriye götürmesi anlamı taşıyacak diye öngörüyoruz. Bir süredir haberlerini paylaştığımız iPhone XR 2 pil kapasitesi bugün belli oldu. Biz ekip olarak bu büyüme karşısında resmen ağlamak istedik; ama tahmin edeceğiniz üzere ağlayamadık.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

iPhone XR 2 pil kapasitesi açıklandı!

Otaya çıkan raporlara göre ilk nesil iPhone XR‘da kullanılan 2.942 mAh pil yerine %5‘lik bir artışla 3.112 mAh pile geliyor. Bu rakamlar gerçekten günümüz teknolojisinde oldukça komik gibi görünse de Apple hem yazılımı hem de yeni nesil 7 nanometre üretim sürecine sahip A13 Bionic yonga seti ile bu pili oldukça verimli bir şekilde kullanacaktır. Tabii ileride telefonu yavaşlatabilir o da Apple’ın keyfi…

Xiaomi ve Oppo Huawei Hongmeng işletim sistemini test ediyor [Güncelleme]

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu