Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSony

Sony Xperia Ace III Tanıtıldı! Rekabetten Uzak ve Fiyatı Pahalı

Sony üst ve orta segment telefonlarından ardıdan bu defa giriş seviyesi bir telefonla karşımızda. Sony Xperia Ace III tanıtıldı.

Sony geçen ay amiral gemisi Xperia Mark 4 serisinin arından bu defa giriş seviyesi bir telefonla karşımıza çıkıyor. Sony Xperia Ace III ismiyle çıkış yapan telefon, geçen yıl tanıtılan Xperia Ace II’nin devam modeli niteliğinde.

Akıllı telefonda 5.5 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüğünde LCD ekran yer alıyor. Gorilla Glass Victus ile koruma altına alınan ekran üzerinde selfiler için 5 megapiksellik bir kamera bulunuyor. Telefonun arkasında ise sadece bir kamera bulunuyor. F/1.7 lense sahip olan bu kamera 13 megapiksel çözünürlüğünde. Geçen yıl tanıtılan Xperia Ace II’nin arkasında 2 megapiksellik bir de derinlik kamerası bulunuyordu.

Xperia Ace III’ün işlemci biriminde Snapdragon 480 yer alıyor. Geçen yıl ki modelde kullanılan MediaTek Helio P35’e kıyasla işlemci tarafında iyi bir yükseltme gerçekleşmiş. 4GB RAM + 64GB bellek birimine sahip olan telefonda ayrıca hafıza kart desteği de mevcut. Kutudan Android 12 sürümüyle çıkan telefonda 4.500 mAh büyüklüğünde bir pil bulunuyor. Gri ve mavi renklerde çıkış yapan telefonun fiyatı 33.415 Yen (255 $) olarak açıklandı. Xperia Ace III ilk etapta Japonya’da satışa sunulacak.

Sony Xperia Ace III Başlıca Özellikleri

  • 5.5 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüğünde LCD ekran, Gorilla Glass Victus koruma
  • Qualcomm Snapdragon 480 işlemci
  • 4GB RAM + 64GB dahili depolama, hafıza kart desteği
  • 13 megapiksel arka kamera
  • 5 megapiksel ön kamera
  • Android 12
  • 4.500 mAh büyüklüğünde pil

Sony Xperia 1 IV Avrupa’da Uygun Fiyata Satılıyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu