Aksiyon kameraDJIGenelGüncel Teknoloji Haberleri

DJI Osmo Action 4 Lansman Öncesi Tüm Özellikleriyle Karşınızda!

DJI yeni aksiyon kamerası Osmo Action 4 için lansman etkinliğini onayladı. Selefine göre birçok yükseltme ile geliyor. İşte detaylar…

DJI geçtiğimiz sene Eylül ayı ortasında Osmo Mobile 3 modelini tanıtmıştı. Yükseltilmiş bataryası ve  1/1.7 inç sensör ve 4K/120 fps video yakalama özelliğiyle dikkatleri üzerine toplamıştı. Şimdi ise Osmo Action serisine yeni bir üye eklemeye hazırlanıyor. Selefinin yıldönümünden 1 ay önce yani 2 Ağustos tarihinde tanıtılacak. DJI tarafından resmi olarak onaylanan lansman tarihi öncesi aksiyon kamerasının tüm özellikleri gün yüzüne çıktı.

Yayımlanan görselde ‘Parlama Zamanı’ sloganıyla Osmo Mobile 4 kameranın kumlar içerisinde fotoğrafı paylaşıldı. Görseldeki kameraya bakılırsa daha önceden sızdırılan render görüntüleri ile eşleşti. Hadi hep birlikte detaylarına bakalım.

Quadro_News adlı Twitter kullanıcısının sızdırdığı görsele göre Action 4 ile kullanılabilecek yarı akıllı saat ile uzaktan aksiyon kamera yönetilebilecek. Fakat bu aksesuarlar Osmo Mobile Action 4  Adventure veya Standard Combo paketleriyle değil ayrı olacak satılacak.

Osmo Action 4 1/1,3 inçlik f/2.8 diyafram açıklığında CMOS sensör ile gelecek ve 120 FPS 4K ve 150 derecelik videolar çekebilecek. Video ve fotoğraf tarafında 100-12800 arası iso değeri ile düşük ışık performansı arttırılmış olan bu sensör 10-bit ve D-Log M’yi destekleyerek profesyonel kalitede çekimler için uygun bir dinamik aralık sağlıyor. 2.25 inç boyutunda ve 360×640 çözünürlüğünde 326 ppi ekran ile gelecek ve 750 nit parlaklık sunacak.

Micro SD kart desteği bulunan aksiyon kamerası ile hafıza kartı desteği sunularak 512 GB’a kadar arttırılabilir depolamaya sahip olunabilecek. 1770 mAh ile uzun bir batarya performansı sağlayan kameranın 429 euroluk fiyat etiketi bulunuyor. Adventure Combo paketiyle birlikte uzatma çubuğu , üç adet pil ve bir pil kutusuyla 529 euro fiyatına satın alınabilecek.

İşte cihazın sızdırılan kutu fotoğrafı ve arka tarafında yazan özellikleri:

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu