Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy S11 tanıtım tarihi şimdiden belli oldu

Gün içerisinde render görüntüleri yayınlanan Samsung Galaxy S11 ‘in bu defa tanıtım tarihinin belli olduğu belirtildi. İlgili haber Samsung’a çok yakın bir kaynaktan geldi.

Samsung, 2019 yılında başka bir amiral gemi telefon duyurmayacak. Dolayısıyla şirket cephesinde tüm dikkatler şimdiden Galaxy S11 modelinde toplanıyor. Samsung’a yakınlığıyla bilinen SamMobile sitesinin özel olarak duyurduğu habere göre Galaxy S11’in Şubat 2020’de tanıtılacak.

Samsung Galaxy S11 tanıtım tarihi

Site kesin bir tarih koymak için çok erken olduğunu dile getirse de, 18 Şubat 2020 tarihinde Galaxy S11 için bir Unpacked ekinliğinin yapılmasının yüksek ihtimal olduğunu belirtiyor.

Galaxy S10 serisi de bu yıl şubat ayında lanse edildi. Dolayısıyla Samsung’un takvimde önemli bir değişiklik yapmayacağını söyleyebiliriz. Fakat daha önümüzde uzun bir süre var ve bu yaklaşık altı aylık dönemde planlamada değişikliğe gidilebilir. Site ayrıca Galaxy S11 serisinin Amerika’da gerçekleşecek bir etkinlikte görücüye çıkacağını ifade ediyor.

25 Şubat tarihinde ise İspanya’da Mobil Dünya Kongresi gerçekleşecek. Yine bu etkinlikte telefonların bir kez daha sahne alması ve Avrupa fiyatlarının açıklanması beklenebilir.

Galaxy S11 serisinin neler sunacağı hatta kaç modelden oluşacağı şu an için bilinmiyor. Android 10 tabanlı One UI 2.1 kullanıcı arayüzüyle çıkış yapacak telefonlara pazara bağlı olarak Snapdragon 865 ve yeni nesil bir Exynos işlemci güç verecek. Dört arka kameraya sahip olacak telefona ilişkin gelişmeler yaşandıkça aktarmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu