Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor Magic 3 Yargı Dağıtmaya Geldi


Honor’un merakla beklenen yeni amiral gemisi modeli Honor Magic 3 resmiyete kavuştu. İşte Magic3 özellikleri ve fiyatına dair her şey.

Huawei’den ayrıldıktan sonra bağımsız bir marka olarak başarılı işlere imza atan Honor, bugün düzenlediği etkinlikte Honor Magic 3 modelini resmi olarak tanıttı. Amiral gemisi segmentinde yer alan bu telefon sunduğu kamera özellikleri ile rakiplerine adeta göz dağı veriyor diyebiliriz.

Honor Magic 3 özellikleri

Magic 3’ün kalbinde Qualcomm’un işlemci frekansını 3.0 GHz’ye çıkardığı Snapdragon 888 Plus yonga seti yer alıyor. Hem performans hem de verimlilik konusunda oldukça iddialı olan bu yonga setine 8 GB RAM eşlik ediyor.

Ayrıca telefonun 12 GB RAM’li sürümünün de yer aldığını belirtelim. Amiral gemisi unvanını sonuna kadar hak eden bu telefonda 6.76 inç büyüklüğünde 1344 x 2772 çözünürlüğünde 403 PPI değerinde AMOLED ekran bulunuyor. Bu ekran amiral gemisi segmentinde artık bir standart haline gelen 120 Hz tazeleme hızını destekliyor.

Honor, geçtiğimiz günlerde sinema devi IMAX ile anlaştığını resmi olarak açıklamıştı. Bu modelde Sony IMX 766 sensörlü 50 Megapiksel çözünürlüğünde f/1.9 diyaframlı ana lens, 64 Megapiksel monokrome kamera, 13 Megapiksel ultra geniş açılı lens ve lazer odaklama yer alıyor. Özellikle video tarafında bu model DxOMark‘ta rahat bir şekilde ilk ona girer. Pro Plus modelin ise zirveye yerleşeceğini düşünüyoruz.

Honor Magic 3

Kutusundan 66W kablolu ve 50W kablosuz hızlı şarj destekli 4,600 mAh kapasiteli batarya ile çıkan bu telefon Android 11 işletim sistemi ile gelecek. 899 Euro gibi oldukça rekabetçi bir fiyattan satışa sunulacak olan Magic3 Türkiye pazarına da gelecek. Huawei’den ayrıldığı için Honor’a bildiğiniz gibi ambargo uygulanmıyor. Bu yüzden telefon Avrupa pazarında Google Mobil Servisleri ile gelecek.

Honor’un ilk amiral gemisi segmentinde yer alacak olan Magic3 ailesi, Samsung gibi bir deve adeta kafa tutacak diyebiliriz. Özellikle kamera tarafında Samsung ve Apple’ı Magic3 serisi cebinden çıkartır. Türkiye’de 10.000 TL bandında satılacağını düşündüğümüz Magic3 bakalım beklenen başarıyı elde edebilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu