Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobiroller

Honor Magic Vs, Normal Telefonlardan Daha İyi Deneyim Sunacak

Honor bir sonraki katlanabilir akıllı telefonu Honor Magic Vs ile yeni bir deneyim sunacak. Bakalım Honor’un sürprizleri neler olacak.

Katlanabilir telefonların sayısı artmaya devam ediyor. Başta Samsung ve Huawei olmak üzere birçok şirket kendi esnek ekranlı telefonlarını geliştirip tüketicilerle buluşturuyor. Yakın zamanda Honor ve ardından OPPO yepyeni katlanabilir telefonları görücüye çıkaracak. Honor’un Magic Vs adlı telefonu sadece 24 saat sonra tanıtılacak. Bir süredir sızıntılara konu olan telefon hakkında şirketin CEO’su Zhao Ming önemli açıklamalarda bulundu. Kıdemli yöneticiye göre Honor Magic Vs modeli standart akıllı telefonlardan bile daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunacak.

Honor Magic Vs, 23 Kasım’da Tanıtılacak

Zhao Ming, bir Weibo paylaşımında Honor Magic Vs’nin endüstride akıllı telefonlara ilişkin birkaç rekor kıracağını belirtti. Hem paylaşılan posterler hem de yöneticinin açıklamasına göre telefonda sıfır vitesli başka bir ifadeyle yağ gibi açılıp kapanan bir menteşe sistemi yer alacak. Mevcut katlanabilir telefonlara baktığımızda açma kapama yapmak için çoğu zaman çift elimizi kullanıyoruz. Honor ayrıca telefonun Honor Health Display gibi modern teknolojileri de destekleyeceğini belirtti. Yeni ekran teknolojisinin detaylarını merak ediyoruz.

Öte yandan telefona Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisi güç verecek. 66 watt hızlı şarj destekli 4.900 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak telefonun yeni menteşe sistemi sayesinde daha optimize bir yapı sunacağı iddia ediliyor. Telefon bu sayede daha ince ve hafif bir hissiyat sunacak.

Honor ayrıca aynı tarihte katlanabilir telefonla birlikte Honor 80 serisini görücüye çıkacak. Seride Honor 80, Honor 80 Pro ve Honor 80 SE modelleri yer alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu