Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi 12S ve 12S Ultra Tanıtılıyor! Etkinliği Canlı İzleyin

Xiaomi’nin dev etkinliği bugün gerçekleştecek. Xiaomi 12S ve 12S Ultra modellerinin yanında bir de Xiaomi 12S Pro tanıtılacak.

Xiaomi 12S ve 12S Ultra modellerinin tanıtılacağı 4 Temmuz tarihi geldi çattı. Xiaomi bugünkü etkinlikte 12S, 12S Pro, 12s Ultra’nın yanında bir de Band 7 Pro akıllı bileklik çözümünü duyuracak. Xiaomi Band 7 serisinin en gelişmiş modeli olarak gösterilen Band 7 Pro’nun dikdörtgen ekranı kullanıcıya daha fazla alan ve yeni arayüz zenginliği sunacak.

Gelelim Xiaomi 12S serisine. Xiaomi 12S Ultra modelini aylardır konuşuyor. Telefonun sızdırılan görselleri devasa boyutta bir kamera modülünün telefona eşlik ettiğini gösteriyor. Xiaomi, telefonun 1 inç sensör büyüklüğüne sahip Sony IMX989’un ana kameraya konumlandırılacağını onayladı. Gece fotoğrafçılığında yeni bir dönem başlatması beklenen kamera biriminin en güçlü yanlarından biri de Leica markası olacak. Leica lens ve algoritmalarla desteklenecek telefonun hem sensör tipi hem de yazılım desteğiyle DxOMark sıralamasında bir numara olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Xiaomi 12S Ultra’nın bir diğer güçlü yani işlemci birimi olacak. Telefona beklendiği gibi Snapdragon 8+ Gen 1 güç verecek. Sızdırılan görseller telefonda seramik kasa yerini suni deriden oluşan yeni bir bir malzemeye yer verileceğini gösterdi.

Xiaomi 12S ve 12S Ultra Tanıtılıyor!

Xiaomi‘nin etkinlikte duyuracağı diğer iki model Xiaomi 12S ve 12S Pro olacak. Telefonların ikisinde Sony IMX707 görüntü sensörü tercih edildi. 50 megapikel bu kamerayı daha önce Xiaomi 12 Pro’da zaten gördük. Ayrıca telefonlara Snapdragon 8+ Gen 1 güç verecek. Xiaomi 12S Pro’nun bir de Dimensity 9000+ işlemcili bir versiyonu olacak.

Xiaomi 12S Ultra Tüm İhtişamıyla Karşınızda!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu