Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerVivo

Vivo Y01A Sudan Ucuz Fiyatı ile Karşımızda

Vivo’nun giriş segmenti telefonu Vivo Y01A tanıtıldı. Bu telefon uygun fiyatı ile dikkatleri üzerine çekiyor. İşte telefonun özellikleri.

Çinli teknoloji üreticisi Vivo’nun 100 dolarlık yeni giriş segmenti telefonu Vivo Y01A Tayland pazarında tanıtıldı. Telefon sunduğu özellikler ile giriş segmenti bir model olduğunu zaten ilk bakışta belli ediyor. 100 dolarlık bu canavarın özelliklerine gelin yakından bakalım.

Vivo Y01, HD+ çözünürlüklü ve su damlası çentikli 6,5 inç LCD ekrana sahip. Arkada bir LED flaşla eşleştirilmiş bir 8MP sensörü barındıran kare şeklinde bir kamera modülü var. Cihazda bir parmak izi tarayıcı yok. Ancak güvenlik amacıyla 5MP öne bakan kamera aracılığıyla yüz kilidini açabiliyor.

Telefon, MediaTek Helio P35 işlemci tarafından destekleniyor. Yonga seti, 2 GB RAM ve 32 GB yerel depolama ile eşleştirilmiştir. Ek depolama ihtiyaçları için microSD kart yuvası bulunuyor. Telefon, yazılım açısından, üstünde FunTouchOS 11.1 bulunan Android 11 (Go) işletim sisteminde çalışıyor. 10W şarjı destekleyen 5.000mAh pil ile destekleniyor.

Vivo Y01A

Vivo Y01A’daki bağlantı seçenekleri arasında çift SIM, 4G, WiFi, Bluetooth, GPS, bir microUSB bağlantı noktası ve bir 3,5 mm ses jakı bulunuyor. Bu telefon görünüşe göre sadece Tayland pazarına özel olarak kalacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu