Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeCep TelefonuGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriGüncellemeMobirollerOnline AlışverişrealmeRedmiSamsungTeknolojiXiaomi

Samsung, Üç kameralı Galaxy M21 cihazını nihayet piyasaya sürdü!!!

Samsung geçtiğimiz gün lansmanını ertelediği Galaxy M21’i bugün nihayet görücüye çıkardı. 48 megapiksel üçlü kamera 6.000 mAh pil ve daha fazlası.

Son zamanlarda hızına hız katan Samsung, gerek güncelleme konusunda gerekse yeni cihazların tanıtımında oldukça iyi işler başarıyor. Şirketin bir süredir üzerine çalıştığı orta segment grubunda yer alan  Galaxy M21 nihayet bugün Hindistan‘da pazara sunuldu. Arkada 48 megapiksellik üçlü kamera kurulumuna yer veren şirket önde ise 20 megapiksellik bir lens kullanıyor.  M21 benzer fiyatlarıyla,  Redmi ve Realmeye‘de rakip olarak gösteriliyor.

İlk olarak Hindistan’da tanıtılan Galaxy M21 4 /64 GB ve 6/128  dahili hafıza seçenekleriyle görücüye çıkarılıyor. Fiyatlandırma olarak ise 4/64GB‘lık versiyonun 175 dolar fiyat etiketiyle geleceği söyleniyor. Cihazın satışı ilk olarak Amazon Hindistan ve Samsung online mağazalarından satışa sunulacak.

Samsung Galaxy M21 teknik özellikleri

Bugün tanıtımı gerçekleştirilen Galaxy M21,  Infinity U panelli, 6.4 inçlik SUPER AMOLED ekran ile karşımıza çıkacak. Buna ek olarak cihaz gücünü Exynos 9611 yonga setinden alıyor ve 4/6GB RAM seçenekleri ile geliyor. Ayrıca Samsung bu telefonda 64/128GB alana yer veriyor. Ancak hafıza microSD kartlar ile hafıza daha da fazla arttırılabilir.

Yazılım konusuna değinecek olursak, M21 kutudan şirketin yeni arayüzü olan OneUI 2.0 ve Android 10 ile çıkıyor. Kamera bakımından ise oldukça güçlü sensörlere sahip olan bu cihaz 48 megapiksel birincil ana kamera, 123 derece görüş alanına sahip 8 megapiksel ultra geniş açılı lens ve portre çekimleri için 5 megapiksel derinlik sensöründen oluşan üçlü bir arka kamera kurulumu ile gelecek. Son olarak ön kamera ise 20 megapiksellik biz çözünürlüğe sahip olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu