Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCOTeknolojiVideo İncelemelerXiaomi

POCO Türkiye POCO F3 için Açıklama Yapıt! Peki Ne Dedi?

POCO Türkiye POCO F3 incelemelerimiz için bugün resmi bir açıklama yaptı. Peki POCO Türkiye bize ne dedi? Sorunun kaynağı ne?

Akıllı telefon pazarının en iddialı üreticilerinden birisi olan Xiaomi’nin alt markası POCO, kendi yolunu çizmek için büyük adımlar atıyor. İşte bu adımlardan birisi de POCO F3 oldu. Tam olarak kullanıcıların isteklerine göre dizayn edilen POCO F3 incelemesi ile geçtiğimiz günlerde karşınıza çıktık. Yaptığımız testlerde POCO F3 ekran kararma sorunu ile gündemin tepesine oturdu. Bununla birlikte yaptığımız pil testi de POCO F3 için çok kötü geçti ve tam anlamıyla bir hayal kırıklığı oldu. İşte bu testlerden sonra POCO Türkiye POCO F3 için resmi bir açıklama yaptı.

Sadece bize özel olan bu açıklamada telefonun güncelleme ile sorunlarının giderildiği belirtildi. İşte POCO Türkiye tarafından gönderilen metin.

“Yoğun kullanımda POCO F3’lerin ekran karartma sorunu tespit edilmiş ve kısa süre içinde OTA aracılığıyla düzeltme kullanıcılara herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için sunulmuştur. Telefonun en son yazılım sürümüne (V12.0.4.0.RKHEUXM, EEU ROM) göre güncellenmesi problemi ortadan kaldırmaktadır.”

Bizim test ettiğimiz telefonda ise v12.0.2.0 güncellemesi vardı. Yani görünen o ki; POCO arka arkaya 2 güncelleme sunarak hem pil tarafındaki optimizasyonu hem de ekran kararma tarafındaki sorunları gideriyor. Bu sorunlar ne kadar giderildi giderilmedi? Önümüzdeki günlerde POCO Türkiye’den gelecek telefonlar ile bu durumu net bir şekilde ortaya koyacağız. Hem pil testini hem de PUBG oyunu içinde ekran kararma olup olmadığını sizler için yeniden test edeceğiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu