Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerMotorolaTeknoloji

Moto G20 Bütçe Dostu Fiyatıyla Tanıtıldı!

Motorola G serisi ile birlikte düşük bütçeli cihazlar üretip kullanıcılarına sunuyor. Bu cihazlardan biri de Moto G20 oluyor.

G serisinin yeni bir üyesi olan Moto G20 ortaya çıktı! Düşük segmenti hedefleyen ve başlangıç düzeyinde bir cihaz olan bu model özellikle fiyatıyla kullanıcıları hedeflemeyi planlıyor. Peki kendisi en iyi fiyat performans telefonu mu? Biz özelliklerini anlatalım siz de bu soruya cevap arayın. Gelin haberin devamına birlikte bakalım.

Moto G20 90hz

Motorola Moto G20 Özellikleri Belli Oldu!

Cihaz 6,5 inç boyutunda IPS LCD bir panelle geliyor. Bu panel 90Hz ekran tazeleme hızına sahip ve HD+ çözünürlüğü destekliyor. 20:9 oranında gördüğümüz bu cihazın ön tarafında damla çentikli bir kamera dizaynı var. Bu kamera ise 13MP çözünürlüğüne sahip. Cihaza gücünü veren işlemci Unisoc T700. Bu işlemci içerisinde 8 adet çekirdek bulunduruyor. Bunlar ise 2 adet Cortex-A75 ve 6 adet Cortex-A55. Grafik birimi olarak ise Mali G52 GPU kullanılıyor. Modelimiz 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı ile sunuluyor.

Cihazın arka tarafına baktığımızda 48MP arka ana kameraya ilaveten 8MP ultra geniş açılı kamera ve 2 adet 2MP makro ve derinlik sensörlerini görüyoruz. Cihazın çoğu özelliğinden bahsettik ancak konu iddialı olduğu bir yere geldi. Modelimizin 5,000mAh boyutunda 10W hızlı şarj destekli bataryası bulunuyor.

Moto G20 batarya

Fiyat

Moto G20 esinti mavisi ve flamingo pembesi olmak üzere iki farklı renkten satılıyor. Avrupa satış fiyatı ise 149€ olarak belirlenmiş. Peki siz cihaz hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu