Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi MIUI arayüzünde uygulama çekmesi nasıl görünecek? [APK indir]

Xiaomi MIUI arayüzü, Android ekosisteminde en özelleştirilebilir arayüzler arasında yer alıyor. Xiaomi şimdi arayüzdeki önemli eksikliklerden birini gideriyor.

MIUI arayüzü malumunuz doğuşu itibariyle diğer Çinli şirketlerde olduğu gibi iOS işletim sisteminin izlerini taşıyor. Android’in temel özelliklerinden biri olan uygulama çekmecesi uzun yıllar bu arayüzde kullanılmadı.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Xiaomi MIUI arayüzünde uygulama çekmecesi kullanın

Kullanıcıların bu yöndeki talepleri artmış olacak ki, Xiaomi uygulama çekmecesi özelliğini çok yakında sisteme dahil edecek. Uygulama çekmecesi kısa süre önce MIUI Launcher uygulamasının bir Alpha sürümünde karşımıza çıktı.

Burada uygulamalara erişmek için ana ekranın altında ortada duran sabit butona basılması gerekiyordu. Alpha sürümdeki bir başka sürümde ise bunun değiştirildiğini görüyoruz. Kullanıcıların yeni sürümde uygulamalara erişmek için ekranı yukarı kaydırmaları yeterli. Daha kolay ve sezgisel olan bu yöntemde uygulama çekmecesinin üst kısmında en sık kullanılan uygulamalar yer alıyor.

Uygulama çekmecesinin yer aldığı MIUI Launcher’a ait APK dosyasını buradan indirebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu