Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi MIUI 12.5 Güncellemesi Birçok Model İçin Onaylandı! İşte Modeller

Xiaomi MIUI 12.5 güncellemesinin hazırlıkları tam gaz sürüyor. Özellikle ikinci çeyrekte düzinelerce Xiaomi telefon yeni sürümle buluşacak.

Xiaomi MIUI 12.5 güncellemesinin hazırlıklarını aralıksız sürdürürken, yeni yazılım yılın ilk çeyreğinde sınırlı sayıda modelle buluşacak. Fakat ikinci çeyreğe geldiğimiz de ise deyim yerindeyse Xiaomi güncelleme bombardımanına başlayacak. Çin’de neredeyse her gün sistemin hatalardan temizlenmesi adına kapalı beta versiyon için yeni güncellemeler yayınlanıyor. Sevindirici olan gelişme ise Çin’de geliştirme süreci devam ederken, güncellemenin küresel çapta başlayacak olması.

Eski kıta Avrupa’ya geldiğimizde MIUI 12.5 güncellemesinin kararlı versiyonu iki hafta içerisinde dağıtıma çıkmış olacak. İlk etapta Snapdragon 865 işlemcili Xiaomi Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10T ve Mi 10T Pro telefonlar güncellemeden nasiplenecek. Yine aynı dönem içerisinde Snapdragon 888 işlemcili Mi 11 de yeni MIUI sürümüyle tanışmış olacak.

Xiaomi MIUI 12.5

Xiaomi MIUI 12.5 İkinci Çeyrekte Yayılacak

2021’in ikinci çeyreğine geldiğimizde ise daha önce de bahsettiğimiz gibi birçok Xiaomi ve Redmi markalı telefon MIUI12.5 güncellemesini almaya başlayacak. İkinci çeyreğin sonuna doğru (haziran sonu) aralarında Redmi Note 8 ve Redmi Note 9 serisinin de yer aldığı sayısız telefon küresel çapta MIUI 12.5 güncellemesiyle buluşacak. Güncelleme alacak 46 modele alt bölümden göz atabilirsiniz. Xiaomi’nin ilerleyen dönemde listeye yeni modeller ekleyebileceğini de belirtelim. Tabii bazı cihazların da bu listeden çıkarılabileceğini unutmamak gerekiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu