AppleGüncel Teknoloji Haberleri

Apple Pencil 3 Hakkında Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı!

Apple 2018 yılından bu yana yeni Pencil modeli tanıtmadı. En son Pencil 2 modelinini tanıtan Apple şimdi Pencil 3 ile gündemde.

Apple en son Pencil modelini 2018 yılı ekim ayında tanıttı. Aradan geçen 5 yılın ardından Pencil 3 modeline dair sızıntılar görsek bile bunların doğru olmadığı ortaya çıktı. Şimdi Majin Bu isimli X(Twitter) kaynağı, Apple Pencil 3 hakkında bazı bilgiler aldığını paylaştı. Kaynak, en büyük özelliğin, cihaz için mevcut olan değiştirilebilir manyetik uçlar olacağını söyledi.

Pencil 3 Değiştirilebilir Başlığa Sahip Olacak

Güncel olarak kullanılan Pencil 1 ve 2 modelleri aşındığı zaman değiştirilebilen bir uca sahip. Ayrıca iPad’de Apple Pencil kullanılarak yazılan içeriğin görünümünü değiştirebilecek üçüncü taraf uç değiştirme seçenekleri de mevcut. Marjin Bu’nun bu tweeti Pencil 3’ün manyetik uç değiştirme seçeneğinin çizim, teknik çizim ve boyama için seçenekler sunacağını söylüyor.

Tweette ayrıca uçların 3 farklı kalınlıkta ve malzemeye sahip olacağını belirtiyor. Ayrıca ortaya çıkan farklı bir söylentiye göre Apple’ın mıknatıs kullanarak Apple Pencil 3’ün uçlarını hızlı ve kolay bir şekilde değiştirmenize olanak sağlayacak. Ayrıca Apple’ın 2021’de sadece aşınmış uçların değiştirilmesine değil, değiştirilebilir uçlara da izin veren bir özellik için patent aldı.
Apple ayrıca bir öğenin dokusunu ve rengini kopyalayıp verileri bir dizüstü bilgisayara (veya iPad’e) gönderebilen ve bu doku üzerinde çizim görünümünü kullanarak ekranda çizim yapmak için kullanılabilen bir Apple Pencil için patent başvurusunda bulundu.
Tablet konusunda diğer firmalara açık ara fark atan Apple, çizim ve teknik işlerle uğraşan kişiler için 3. parti uygulamalar ve kalem desteğiyle birlikte çok iyi seçenekler sunuyor. Pencil 3 ile işleri daha başka boyuta taşıyacağa benziyor.
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu