Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Reno 8 Pro, Üç Özelliğiyle Öne Çıkmayı Başarıyor!

OPPO Reno 8 Pro, bu yılın en çok konuşulan orta segment telefonlarından biri olacak. Telefon üç özelliğiyle öne çıkmayı başarıyor.

OPPO geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği etkinlikle birlikte Reno 8 serisini görücüye çıkardı. Serinin öne çıkan modellerinden OPPO Reno 8 Pro, Qualcomm’un yeni nesil Snapdragon 7 Gen 1 işlemcisiyle piyasaya sürüldü. Dahası, telefon öncül modeline kıyasla özellikle üç noktada dikkat çeken yükseltmeler sunuyor.

OPPO Reno 8 Pro’nun Türkiye pazarına giriş yapıp yapmayacağı henüz bilinmiyor. Çin’de Reno 8 serisinin keyfi sürülürken, ülkemizde aylar öncesinde tanıtılan Reno 7 serisi bile henüz satışa sunulmuş değil.

OPPO Reno 8 Pro, Amiral Gemisi Tadında!

Gelelim Reno 8 Pro’nun sözünü ettiğimiz üç önemli yükseltmesine.

Daha Büyük ve Daha Parlak Ekran

Reno 8 Pro’da 6.62 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip AMOLED ekran yer alıyor. Bu ekran 360 Hz’e kadar dokunmatik örnekleme hızını ve 1300 nit tepe parlaklığını desteklemekte.

Oppo Reno 7 Pro ise aynı çözünürlüğe sahip daha küçük olan 6.55 inç AMOLED ekran yer aldı. Bu ekran 90Hz tarama hızı, 180 Hz dokunmatik örnekleme hızını ve 920 nit tepe parlaklığa sahipti.

Yepyeni İşlemci

Reno 8 Pro, Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 işlemcisine sahip dünyanın ilk telefonu olarak kayıtlara geçti. Bu işlemciye ayrıca kamera performansını artırmak adına OPPO tarafından geliştirilen MariSilicon X ISP görüntü işlemcisi eşlik ediyor. Snapdragon 7 Gen 1, yeni Cortex-A710 ve Cortex-A510 çekirdeklerinden oluşan sekiz çekirdekli bir CPU birimi içerir. OPPO Reno 7 Pro’da ise MediaTek’in Dimensity 1200 işlemcisi kullanıldı.

Daha Hızlı Şarj

Oppo Reno 7 Pro 5G’deki 65W şarj çoğu kullanıcı için yeterliydi. Reno 8 Pro’da şarj hızı 80W’a çıkarıldı. Telefonun pilinin tam dolması sadece 31 dakika sürüyor. 10 dakikada ise pil dolum kapasitesi yüzde 45’e ulaşıyor.

OPPO Reno 8 Serisi Tanıtıldı! İşte Fiyatlar

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu