AndroidGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTabletTeknoloji

Samsung Galaxy Tab S8 Yeni Bilgileriyle Heyecanlandırdı

Tablet sektörüne devasa yenilikler getirmesi beklenen Samsung Galaxy Tab S8 serisi, yeni detayları ile gündeme oturdu. İşte son gelişmeler.

Samsung, Galaxy Unpacked lansman etkinliği sırasında merakla beklenen Galaxy S22 ve Galaxy Tab S8 serileri için büyük hazırlıklara başladı. Tablet segmentine olağanüstü güç getirmesi beklenen Tab S8 serisi, lansmanından önce yeni detayları ile gündeme oturdu bile. Gelin son gelişmelere bir göz atalım.

Samsung Galaxy Tab S8 Serisi, Snapdragon 8 Gen 1 ile Tabletlerin Çizgisini Belirleyecek

Yeni sızıntılarla birlikte tabletin varyantlarının promo görüntüleri ortaya çıkmış oldu. Tanıtım görüntülerine baktığımızda normal sürümün 11 inç LCD ekrana, Plus varyantın 12,4 inç panele ve en üst olan Ultra modelin ise 14,6 inç AMOLED ekrana sahip olmasını bekliyoruz.

Ek olarak, tanıtım görüntüleri diğer bilgileri de ortaya çıkarmış oldu. Serinin bütün üyeleri S Pen teknolojisini destekleyecek ve tüm serinin Qualcomm’un amiral gemisi Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden güç almasını bekliyoruz. Yani Exynos 2200 işlemcisi gibi bölgesel varyantların bu tablet serisinde olmayacağını da söyleyebiliriz.

Galaxy Tab S8

Diğer detaylarda ise temel sürümün 8.000 mAh kapasiteli pile ve Plus varyantının daha büyük olan 10.090 mAh pil kapasitesine sahip olacağı ortaya çıkmış oldu. Ultra varyantında ise devasa boyutta olan 11.200 mAh kapasiteli pil bulunacak.

Galaxy Tab S8

Bununla birlikte, bu yılki ana yükseltme kamera sistemi üzerinde olacak. Tab S8 Ultra modelinde 13 Megapiksel birincil ve 6 Megapiksel ultra geniş açılı lens yer alacak. Önde ise 12 Megapiksel gücünde bir lens kamerası bulunacak. Neredeyse bir akıllı telefonun kamerasına denk gelen bu kurulum, Samsung’un kameraya bu yıl ne kadar önem verdiğini gösteriyor.

Galaxy Tab S8

Görüntüler ayrıca Tab S8 ve S8+’ın Grafit, Gümüş ve Altın renk modelleriyle ve 8GB RAM ile eşleştirilmiş 128/256 GB dahili depolama seçenekleriyle piyasaya sürüleceğini de gösteriyor. Ultra model ise 16 GB’a kadar RAM ve 512 GB dahili depolama ile eşleştirilecek. Unpacked etkinliği sırasında piyasaya sürülmesi beklenen tablete sayılı günler kaldı ve tanıtımını kaçırmamak için sıkı takipte kalın.

 

 

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu