Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Mix 4’ün Kutu İçeriğinde Sevindirici Gelişme

Geçtiğimiz hafta tanıtılan Xiaomi Mi Mix 4 kutusundan çıktı. Peki heyecan uyandıran telefonun kutusundan şarj cihazı çıkıyor mu?

Xiaomi Mi Mix 4, şirketin ekran altı kamera teknolojisine sahip ilk telefonu olurken, yine Snadpragon 888 Plus işlemcisini de ilk kez bu telefonda gördük. Mi Mix 4’ü bu seneki amiral gemisi telefonlara kıyasla özel kılan bir gelişme daha yaşandı.

Xiaomi, resmi Weibo hesabı aracılığıyla Mi Mix 4’ün kutu acıkış videosunu yayınladı. Kutu içeriğine baktığımızda 67 watt’lık adaptörü görüyoruz. Bu gelişme Xiaomi’nin şarj cihazını ait olduğu yere tekrar koyduğunu gösteriyor. Diğer Android üreticileri de dileriz bu uygulamadan vazgeçerek Apple özentisi bu anlamsız hareketi sonlandırır.

Hatırlayalım, Xiaomi bu yıl amiral gemisi akıllı telefon Xiaomi Mi 11‘in piyasaya sürülmesiyle Apple’ı örnek alarak şarj cihazını telefonunun kutusundan çıkarmaya başladı. Daha sonra tanıtılan Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra gibi üst segment telefonların kutusunda ne yazık ki şarj cihazı yer almadı. Kullanıcılar bir adaptör satın almak için ekstradan para ödemek zorunda kaldı. Xiaomi Mi Mix 4’ün piyasaya sürülmesiyle şirket stratejisini değiştirip ve şarj cihazını tekrar kutuya koymaya karar vermesi memnuniyet yaratacaktır.

Neredeyse görünmez bir ekran altı kameraya sahip olan Mi Mix 4 şu an için sadece Çin pazarında satışa sunulmakta. Snadpragon 888 Plus işlemci ve seramik kasada yaşanan stok sıkıntısı nedeniyle telefon yeterli düzeyde piyasaya sürülemiyor. Heyecan yaratan telefonun Çin dışına şu an için çıkması beklenmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu