Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriOPPO

OPPO Find X7 Pro, Sekizgen Kamerasıyla Bambaşka Görünüyor

OPPO Find X7 Pro modelinin canlı görüntüsü sızdırıldı. Eğer sızıntı doğru ise telefon sekizgen bir kamera tasarımına sahip olacak.

OPPO, diğer markaların Snapdragon 8 Gen 3 veya Dimensity 9300 destekli amiral gemisi telefonlarını piyasaya sürdüğü bir dönemde Çin pazarı için Reno 11 ve Reno 11 Promodelleriyle ısınma turlarına başladı. Isınma turları diyoruz zira markanın asıl amiral gemisi OPPO Find X7 Pro için hala bekleyiş sürüyor.

Daha önceki raporlar, markanın Find X7 amiral gemisi telefonlarını 2024 yılının ilk çeyreğinde tanıtacağını ortaya koyuyor. OPPO, Find X6 serisiyle rakiplerine adeta tasarım dersi verdi desek yeridir. Görünüşe bakılırsa Find X7 Pro ile tasarımdaki sıra dışılık devam edecek.

Weibo’da sızdırlan bir görüntünün OPPO Find X7 Pro‘ya ait olduğu öne sürüldü. Bu görüntüye bakılırsa cihaz  sekizgen yapıda devasa bir kamera modülüyle donatılacak. Resme daha yakından bakıldığında dörtlü kamera kurulumuyla donatıldığı ve LED flaşının sol üst köşeye yerleştirildiği görülüyor.

Oppo Find X7 Pro kamera özellikleri

Raporlara göre Find X7 Pro’nun arka kamera biriminde, 1 inç Sony IMX989 kamera sensörünün değiştirilmiş bir versiyonu olduğu söylenen OIS özellikli 50 megapiksel LYT-900 ana kameradan oluşacak. Bir diğer kamerada 50 megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı lens yer alacak.

2,7x optik yakınlaştırmalı 50 megapiksel IMX890 telefoto kamera ve 6x optik yakınlaştırmalı 50 megapiksel IMX858 periskop telefoto kameralar ile etkili yakınlaştırma ve bokeh etkili fotoğraflar çekilecek. Son olarak telefonun işlemci biriminde beklendiği gibi Snapdragon 8 Gen 3 yer alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu