AndroidGüncel Teknoloji HaberleriHonor

Honor Magic 5 Lite Tanıtıldı, Fazlasıyla Şık

Honor Magic 5 Lite beklendiği gibi resmi olarak duyuruldu. Orta segment telefon şık tasarımıyla göz dolduruyor.

Son günlerin en çok konuşulan telefonlarından biri olan Honor Magic 5 Lite Avrupa pazarında görücüye çıktı. Honor’un orta segmentte konumlandırdığı telefon kavisli ekranı ve arka bölümdeki yuvarlak kamera modülüyle oldukça şık görünüyor. Şimdi telefonun başlıca özelliklerine ve akabinde fiyatına göz atalım.

Honor Magic 5 Lite Özellikleri

Magic 5 Lite modelinde FHD+ çözünürlüğünde 6,67 inç büyüklüğünde kavisli bir OLED ekran yer alıyor. 10 bit renk desteği ve 120Hz tarama hızına sahip olan ekranda ön kamera merkeze konumlandırılıyor. 800 nit parlaklığa sahip olan ekran ayrıca parmak izi tarayıcısına ev sahipliği yapıyor.

Magic 5 Lite’ın arkasında yuvarlak bir kamera adası var. Bu ada üzerinde üç kamera bulunuyor. Ana kamera 64 megapiksel çözünürlüğünde. Arka kısımda ayrıca 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel makro kamera bulunuyor. Ön kamera ise 16 megapiksel çözünürlüğünde.

Akıllı telefonun işlemci biriminde Qualcomm Snapdragon 695 bulunuyor. 6GB RAM + 128GB bellek birimine sahip olan telefonun yazılım biriminde Android 13 tabanlı Magic UI 6.1 yazıyor.

Honor Magic 5 Lite’daki bağlantı seçenekleri arasında 5G, 4G, WiFi, Bluetooth 5.1, USB-C bağlantı noktası ve 3,5 mm kulaklık girişi bulunuyor. Siyah, yeşil ve gümüş renklere sahip olan telefon 379 € fiyat etiketi taşıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu