Akıllı TelefonCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriRedmiXiaomi

Redmi Note 12 Turbo Geekbench’te Kendisini Gösterdi

Önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtılacak olan Redmi Note 12 Turbo lansman öncesi Geekbench’te kendisini gösterdi.

Xiaomi’nin alt markalarından birisi olan Redmi’nin uzun zamandır sızıntılarına aşikar olduğumuz Note 12 serisinin en yeni akıllı telefonu olacak olan Redmi Note 12 Turbo modelinin 28 Mart tarihinde Çin pazarına giriş yapacağını öğrenmiştik. Şimdi ise Geekbench sitesinde kendisini gösterdi. Platformda görüntülenen cihazın CPU performansı ve bazı diğer temel özellikleri ortaya çıkmış oldu.

Redmi Note 12 Turbo Geekbench

Telefon Geekbench’in sitesinde Xiaomi 23049RAD8C model numarası ile gözüküyor. Test sonuçlarına baktığımız zaman modelin “marble” anakartına sahip olduğu görülüyor. Her ne kadar listede işlemci net olarak ortaya çıkmasa da çekirdek özelliklerine bakıldığında Qualcomm’un Snapdragon 7+ Gen 2 işlemcisi ile güçlendirilileceği gözüküyor. 1.80 GHz hızında çalışan dört çekirdek, 2.50 GHz hızında çalışan üç çekirdek ve 2.92 GHz hızında çalışan bir çekirdekten oluşuyor.

Redmi Note 12 Turbo listede gözüktüğü üzere Android’in son sürümü olan Android 13 işletim sistemi üzerinde Xiaomi’nin kendi yazılımı olan MIUI arayüzü ile birlikte kutusundan çıkacak. Ayrıca bu yazılıma 12 GB Ram eşlik edecek. Geekbench’in tek çekirdekli test sonucundan 1472, çok çekirdekli test sonucundan ise 4423 puan aldı.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Pad 6 Aksesuarları Seri Üretime Başladı, Lansman Yakın Gözüküyor!

Listeye baktığımız zaman Redmi Note 12 Turbo hakkında başka bir bilgi gözükmüyor. Ancak şimdiye kadar sızdırılan bilgilere baktığımız zaman 120Hz ekran yenileme hızına sahip 6.67 inç FHD+ AMOLED ekran ile birlikte gelecek. Telefonun arka bölümünde 50MP ana kamerai 8MP ultra geniş açılı kamera ve 2MP makro kamera ile birlikte üçlü kamera dizilimine sahip olacak. Ayrıca 67W kablolu hızlı şarjı destekleyen 5.500 mAh pil kapasitesi ile birlikte gelecek. Önümüzdeki günlerde Xiaomi tarafından yapılacak etkinliğe kadar hem sızıntılar ile hem de Xiaomi tarafından daha fazla bilgiye sahip olmayı bekleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu