Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriOPPOTeknoloji

Oppo R15 Nebula Special Edition satışa sunuldu!

Dünyanın en büyük dördüncü üreticisi konumundan beşinciliğe gerileyen ve yerini Xiaomi‘ye kaptıran Oppo, önümüzdeki dönemde tekrar dördüncülüğe çıkar mı bilinmez ama Oppo özellikle Çin pazarı için yoğun bir mesai harcıyor. Bir süredir haberlerini yaptığımız ve rengi ile oldukça beğenimizi kazanan Oppo R15 Nebula Special Edition bugünden itibaren satışa sunuldu.

Oppo R15 Nebula Special Edition Fiyat ve Teknik Özellikler

Avrupa pazarında da satışa sunulacak telefonun Çin fiyatının 470 dolar olduğunu belirtelim. İlla bir amiral gemisi ya da katili telefon almak zorunda hissetmeyenler için oldukça fazla donanım ve özellik sunan Oppo R15 Nebula‘nın özellikle ön kamera tarafında muhteşem bir performans gösterdiğini de belirtelim. Zaman zaman bize soruyorsunuz hangi telefonun ön kamerası çok iyi diye; işte bu telefonun ön kamerası çok iyi…

Rengini Kuzey ışıklarından alan telefonun teknik detayları ve fiyatı ise şöyle olacak.

Oppo R15 Nebula Special Edition Özellikler

6.28 inç Super-V IPS LCD ekran, 19:9 ekran kasa oranı, 2280x1080p Full HD+ çözünürlük, MediaTek Helio P60 yonga seti, Arkada 16mp+5mp önde ise 20 megapiksel kamera bulunuyor. ColorOS 5.0 ve Android 8.1 Oreo’nun eşilik ettiği telefonda 3450 mAh pil gücü bulunuyor.

Nokia X6 rekora doymuyor! Tutabilene aşk olsun

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu