Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCOTeknolojiXiaomi

POCO X3 devasa bataryası ve ilginç arka tasarımı ile çok yakında geliyor!!!

Xiaomi’nin alt markası olan POCO, C3 modelini piyasaya sürmeye hazırlanırken aynı zamanda X3 modeli içinde kolları sıvamaya başladı.

Xiaomi çatısı altında çalışan POCO, yeni akıllı telefonları ile piyasada adından epey söz ettirmeye başladı. Bildiğiniz üzere şirket, bir süredir Redmi 9C’nin global bir varyantı olan C3 modeli üzerine çalışmalar yapıyor. Bu cihaz çeşitli sertifika sitelerinden geçerken, bir başka yerde de karşımıza yeni bir üye daha çıkıyor. FCC sertifika sitesinin raporuna göre POCO, giriş seviyesi modeline ek olarak bir de orta segmente X3 modelini ekleyecek.

Hatırlarsınız POCO, bu yılın başlarında orta segmente X2 modeli ile giriş yapmıştı. Şirket şimdi ise X2‘nin halefi ve ilginç bir tasarıma sahip olan X3 modeli ile pazarda tekrardan yerini alacak.

POCO-X3

M2007J20CG model numarası ile gelecek olan POCO X3, herhangi bir Xiaomi modeline benzemeyen ilginç bir arka panel tasarımı ile karşımıza çıkacak.

Bunun yanı sıra aşağıdaki görüntüden de anlaşılacağı üzere cihaz,  yuvarlatılmış kenarları olan dikdörtgen bir kamera modülüne sahip olacak ve 64 megapiksellik bir ana sensör ile gelecek.

Sertifika sitesinde sızdırılan diğer özellikler göre X3, kutudan MIUI 12 arayüzü ile birlikte çıkacak. Buna ek olarak cihaz, bir geliştiricinin keşfettiği SAR testi raporuna göre, 33W hızlı kablolu şarjı destekleyen 5.160 mAh’lik büyük bir pil ile donatılacak.

Şu ana kadar cihaz hakkında bildiklerimiz bu kadar. Ancak gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bizi takip etmeye devam edin.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu