Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelMotorolaTeknoloji

Moto Razr 2020! Motorola’nın yeni amiral gemisi duyurudan önce videosu geldi

Motorola’nın yeni amiral gemisi Moto Razr 2020 görücüye çıkıyor; duyuru yapılmadan önce firma tarafından resmi fragman yayınlandı.

Kuruluşu 1928 yılına dayanan Amerikan firması Motorola bir dönemin en önemli telefon üreticileri arasında yer alıyordu. Eski günlerine dönmek adına önemli adımlar atan firma yeni tanıtacağı telefon ile ilgi çekeceği kesin gözüküyor. Motorola içe katlanabilen bir ekrana sahip telefonu Moto Razr 2020 tanıtmaya hazırlanıyor. Bugün firma tarafından resmi fragman yayınlandı. İlginç bir tasarıma sahip telefon bir çok kullanıcı tarafından merakla bekleniyor.

Moto Razr 2020 özellikleri nasıl olacak

Snapdragon 765G yonga seti ile gelmesi beklenen telefonda 8GB RAM, 256GB dahili depolama alanı olması tahmin ediliyor. Önde 20 megapiksel kamera yer alacak telefonun gövde kısmında 48 megapiksel flaşlı ana kamera yer alacak. Telefonu ilginç kılan en önemli özellik ise gövde dışında ikinci bir ekran olması. 2800mAh bataryaya sahip olacak cihaz 18W hızlı şarjı destekleyecek. Cihazın boyutları 168,5 x 72,5 x 8 mm ve ağırlığı 190 g olacaktır.

"<yoastmark

2011 yılında mobil bölümü Google tarafından satın alınan Motorola eski günlerine geri dönüş için önemli adımlar atıyor. Bir dönemin en büyük telefon üreticilerinden olan Motorola ayrıca ilk cep telefonu üreticisidir. Yeni çıkacak  modeli bir çok kullanıcı tarafından merakla bekleniyor. Ülkemizde satışa çıkacağı konusunda kesin bir bilgi yer almıyor; fakat satışa çıkması durumunda özellikle ilginç tasarımı ile piyasaya hakim olan Çinli telefon üreticilerine iyi bir alternatif olacağı kesin.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu