Akıllı TelefonGenelOPPO

OPPO Reno 8T Sürpriz Bir Şekilde Sızdırıldı

OPPO Reno 9 serisinin küresel çapta satışa sunulması beklenirken sürpriz bir şekilde OPPO Reno 8T modeli ortaya çıktı. İşte ilk bilgiler…

OPPO, kasım ayında Çin’de gerçekleştirdiği etkinlikte Reno 9 serisinin duyurusunu gerçekleştirdi. Şu an kadar Çin’de satışta olan serinin küresel çapta satışa sunulması heyecanla bekleniyor. Reno 9 serisini beklerken OPPO cephesinde sürpriz bir telefonun hazırlandığı ortaya çıktı. Görünüşe bakılırsa OPPO’nun piyasaya süreceği birkaç Reno 8 serisi model daha var. OPPO Reno 8T 4G ve Reno 8T 5G ufukta görünen iki telefon. Hatta Reno 8T’nin 4G destekli versiyonu duyuru sonrası Türkiye pazarına giriş yapabilir. Şimdi detaylara bakalım.

OPPO Reno 8T Hakkında İlk Bilgiler

Yeni bir rapora göre CPH2481 model numarasına sahip Reno 8T, Geekbenck kıyaslama platforunda ortaya çıktı. Alt bölümdeki ekran görüntüsünde de anlaşıldığı üzere Reno 8T, Geekbench’in veri tabanında MediaTek çipiyle gücünü gösteriyor. Listelemenin kaynak kodunda belirtilen CPU ve GPU detayları, bu işlemcinin Helio G88 olacağını ortaya koyuyor. Yine buradaki verilere göre teflon 8 GB RAM ile çıkış yapacak. Tek çekirdekli testte 554 puan, çok çekirdekli testte 1873 puan kaydeden telefonun yazılım biriminde ise Android 13 / ColorOS 13 yazacak.

Öte yandan telefon bazı sertifika süreçlerinden geçmeye başladı. Buradaki bilgiler Reno 8T’nin Bluetooth 5.3 sürümüne sahip olacağını ve 33 watt hızlı şarj destekli bir adaptör tarafından destekleneceği ortaya koydu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu