BilgisayarDizüstü BilgisayarGenelHuaweiMateBookTablet

Huawei MateBook E Go 2023 Çin’de Satışa Çıkıyor

Huawei’nin yeni dizüstü bilgisayarlarından olan Huawei MateBook E Go 2023 Çin piyasasında raflarda yer almaya başladı.

Bu yılın başlarından bu yana Çin’li teknoloji devi Huawei’nin sevilen serilerinden olan MateBook E serisinin en yeni modeli olan Huawei MateBook E Go modeli oldukça heyecan verici bir model olarak karşımıza çıkıyor. MateBook E Go, ince görünüm, güçlü teknik özellikler ve uygun fiyat etiketi ile birlikte dizüstü bilgisayarlar pazarında hızlı bir yükseliş gösteriyor. Ayrıca hem tablet hem de dizüstü bilgisayar seçeneği ile birlikte ikisi bir arada dizüstü bilgisayar olarak geçmektedir. Ayrıca tablet özelliği sayesinde kalem ve çıkarılabilir klavye aksesuarları ile birlikte geliyor.

Dizüstü bilgisayarın teknik özelliklirine bakmak gerekirse 2.5 K ekran çözünürlüğüne ve 120Hz’e kadar ekran yenileme hızı uyumluluğuna sahip 12,35 inç ekran ile birlikte geliyor. 8 Farklı çekirdeğe ve 2,69 GHz saat hızına sahip en yeni Snapdragon 8cx Gen 3 işlemcisi ile güçlendiriliyor. 16GB RAM kapasitesine sahiptir. Bunlara ek olarak 13 megapiksel arka kamerası ve 8 megapiksel ön kamerası bulunuyor.

Bugün itibari ile Çin pazarında raflarda yerini alacak MateBook E Go 2023 dizüstü bilgisayarının 16 GB Ram ve 256 GB/ 512 GB depolama alanı ile iki farklı seçeneği bulunacak. 256 GB modeli 4299 CNY (~11.887 Türk Lirası), 512 GB modeli ise 4999 CNY (~13.823 Türk Lirası) fiyat etiketine sahip olacak. Kalem, klavye ve mouse dizüstü bilgisayarı satın alındığında hediye olarak kutusundan çıkacak.

İlginizi Çekebilir: Huawei, Apple’ın Dinamik Ada’sına Benzer Özellik Üzerinde Çalışıyor

Huawei Matebook E Go, mükemmel bir performans ve taşınabilirlik açısından oldukça şık ve güçlü bir dizüstü bilgisayar. Bilgisayar resmi olarak Çin pazarında piyasada satışa sunuldu. Ana modeli Türkiye pazarında piyasada bulunuyor ancak bu modelin hem Türkiye pazarında hem de küresel pazarda yer alacak mı henüz bilinmiyor. Ancak Türkiye pazarına girerse üstte belirttiğimiz fiyatların üstüne bir o kadar daha ekleneceğini hatırlatmakta fayda var. O fiyatlar aralığında da MateBook E Go 2023 bilgisayarı alınır mı biraz şüpheli.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu