Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy J4 özellikleri ve görüntüleri! Samsung’u anlamak zor

Geçtiğimiz günlerde Galaxy J6 modeline ait bazı görüntüler yayımlandı ve bu görüntülerde ilk kez bir Galaxy J serisi telefonda 18:9 ekranın yer aldığını gördük. Çok geçmeden bu defa Galaxy J4 cephesinden görüntüler geldi. Ancak bu görüntüler ise açıkçası hayal kırıklığı yarattı.

Samsung destek sayfasında yer alan ve kısa süre içerisinde resmi duyurusu gerçekleştirilecek telefonda plastik bir kasa yer alıyor. üstelik ekran 16:9 standardında. Diğer bir ifadeyle modern tasarımdan bir hayli uzak.

Galaxy J4
Galaxy J4

İlk gelen bilgilere bakılırsa Galaxy J4’te 5.5 inç büyüklüğünde HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran yer alacak. telefona 14 nm üretim sürecine sahip dört çekirdekli Exynos 7570 işlemcisi güç verecek. Android 8.0 Oreo sürümüyle çıkış yapacak telefonda 2GB RAM ve Bluetooth 4.2 öne çıkan diğer özellikler olacak.

Birçok üretici artık giriş ve orta alt segmentte tam ekran, hatta çift arka kamera kullanmaya başladı. RAM birimi ise 3GB’ın altına düşmüyor. Galaxy J4’ün bu noktada rakipleri karşısında (özellikle gelişmekte olan pazarlarda) pek de şansı olmayacağını söyleyebiliriz.

 

Sızan Xiaomi Mi 7 kılıfları telefonun tasarımını onaylıyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu