Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Orta segment Huawei telefonlar daha hızlı şarj olacak

Orta segment Huawei telefonlar için yeni bir şarj adaptörü hazırlanıyor. Huawei ekim ayında Mate 20 Pro ile birlikte yeni SuperCharge 2.0 teknolojisini duyurdu. Bu teknoloji 40W gibi çok güçlü bir adaptörden besleniyor söz konusu amiral gemisi telefonun 4.200mAh büyüklüğünde olan bataryasını sadece 30 dakikada 0’dan 70’e kadar şarj edebiliyor.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Orta segment Huawei telefonlar için hızlı şarj adaptörü

Bu denli güçlü bir şarj aletinin maliyeti de yüksek olduğu için Hauwei sadece amiral gemi telefonu Mate 20 Pro’nun kutu içeriğine dahil etti. Ancak şirket orta segment telefonların da daha hızlı şarj olmasını sağlayacak yeni bir adaptör geliştiriyor.

Orta segment Huawei telefonlar için hızlı şarj adaptörü
Orta segment Huawei telefonlar için hızlı şarj adaptörü

Yeni adaptör  SuperCharge 2.0 standardının yarısı gücünde yani 20W (10V / 2A) gücünde bir şarj protokolü kullanıyor. Halihazırda birçok amiral gemi telefonun kutu içeriğinde 5V / 2A gücünde, bazılarında ise hala hızlı şarj adaptörü çıkmıyor. Dolayısıyla Huawei’in 20W gücündeki yeni şarj protokolü orta segment telefonları pil konusunda çok daha iddialı bir konuma getirecek. 20W adaptöre sahip Huawei telefonların 2019’da tanıtılması bekleniyor.

Huawei P30 ve P30 Pro görüntüleri gelmeye başladı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu