Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGüncel Teknoloji Haberleri

Galaxy S23 Serisi İçin Kamera Güncellemesi Başladı

Samsung, Galaxy S23 serisi için kamera odaklı mayıs güncellemesini dağıtmaya başladı. Güncelleme sistem kararlılığı da getiriyor.

Samsung, mayıs ayının ilk günlerinde beklendiği gibi Mayıs 2023 güncellemesini dağıtmaya başladı. Güncelleme ilk etapta amiral gemisi Galaxy S23 serisi modellerle buluşuyor. Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra’dan oluşan seri, mayıs ayı güncellemesiyle birlikte daha kararlı bir yazıma kavuşmanın yanı sıra kamera daha iyi bir kamera performansı sunmaya hazırlanıyor. Hatırlayalım, Samsung nisan ayı güncellemesini de yine kamera noktasında önemli gelişmeler sunmuştu.

Mayıs 2023 güncellemesi ilk etapta Avrupa pazarında başladı. Bu bölgede yaşıyor ya da telefonu bu bölgedeki ülkelerden birinden satın aldıysanız güncellemeyi Ayarlar menüsünden sorgulayabilirsiniz.

S91xBXXS1AWD1 sürüm numaralı güncelleme 70’in üzerinde güvenlik açığını gideren çok sayıda düzeltme içeriyor. Samsung ayrıca güncelleme ile birlikte S23 serisinin özellikle geçek çekim özelliğini daha iyi noktaya getiriyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu