Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknoloji

Redmi K50 Gaming Pro Çok İddialı Geliyor! İşte Özellikleri

Şirketin oyun odaklı telefon serisi Redmi K50 Gaming Pro, teknik detayları ve çıkış tarihi ile gündemde. İşte gelişmeler ve detayları.

Redmi K50 Gaming Pro serisinin oyunlar için özellikle geliştirildiğini biliyoruz. Oldukça beklenen akıllı telefon, yeni sızıntılarla ortaya çıkarılan işlemci ve çıkış tarihi bilgileri ile karşımızda. Gelin son gelişmelere bir göz atalım.

Redmi K50 Gaming Pro, Yeni Dimensity 9000 ile Yolda!

Snapdragon 8 Gen 1 destekli Xiaomi 12 gündemi sallarken, şirket Redmi K50 serisini ihmal etmedi. Daha önce açıklandığı gibi, şirket normal K50 serisine ek olarak Gaming modellerini de yayınlayacak.

K50 Gaming modellerinin daha önceden bu ay piyasaya sürüleceği söyleniyordu. Ancak son raporlar ise bu iki akıllı telefonun Nisan 2022’de piyasaya sürüleceği ortaya çıktı. Şirketin bu seriye daha iyi hazırlanmak istediklerini anlayabiliriz.

Kaynak sadece çıkış tarihini belirtmekle kalmıyor, aynı zamanda işlemci detaylarını da ortaya koyuyor. Raporlar göre normal K50 Gaming, MediaTek Dimensity 7000 ile güçlendirilirken, Redmi K50 Pro ise en yeni Dimensity 9000 çipini kullanacak. Cihazın 8 GB ve 12 GB RAM ve 128/256 GB dahili depolama seçenekleri ile geleceği biliniyor.

Oyunlarda oldukça yüksek performans sunması beklenen K50 Pro’nun, AMOLED panel ile gelmesi de bekleniyor. Böylece zengin görüntülü ve yüksek performanslı oyun deneyimlerini sunacak. Cihazın sunulmasına oldukça fazla vakit var ve yeni gelişmeleri kaçırmamak için sıkı takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu