Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerSamsung

Samsung ve Huawei’den Yeni Güncellemeler!

Samsung ve Huawei güncelleme dağıtımını sürdürüyorlar. Samsung cephesinde Galaxy M31, Huawei cepheinde P40 Lite yeni güncelleme aldılar.

Samsung ve Huawei yazılım ekipleri hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle Huawei cephesinde daha fazla bir yoğunluktan söz edilebilir. Çinli teknoloji devi bir yandan aylık güncellemeler yayınlarken diğer taraftan 100’den fazla cihaz için HarmonyOS 2.0 sürümünü hazırlıyor.

Samsung ve Huawei Güncelleme Dağıtımını Sürdürüyor

Şimdi haberimize konu olan Galaxy M31 ve Huawei P40 Lite için yayınlanan güncellemelerden söz edelim. Yakın zamanda Android 11 / One UI 3.1 sürümüne yükseltilen Galaxy M31 için bu defa içerisinde haziran ayı güvenlik düzeltmelerinin yer aldığı bir başka güncelleme yayınlandı. İlk olarak Hindistan’da başlayan güncelleme Android işletim sisteminde 49, One UI kullanıcı arayüzünde ise 19 kritik hatayı düzeltiyor. Yeni yazılım her zaman olduğu gibi cihazın kararlılığını da artıyor. Galaxy M31 ülkemizde satışta olan bir model. Güncelleme çok yakında Türkiye’de de kullanıma sunulacaktır.

Gelelim Huwei P40 Lite modeline. Huawei’in aylık güncellemeleri biraz ağırdan aldığını söylemek yanlış olmayacaktır. Yine Türkiye’de satışta olan Huawei P40 Lite için bu defa Avrupa genelinde EMUI 10.1.0.323 sürüm numarasını taşıyan bir güncelleme yayınlandı. Yeni yazılım 190 MB büyüklüğünde ve için 17 yüksek ve 69 orta düzeyde güvenlik açığını düzeltiyor. P40 Lite kullanıyorsanız güncellemeyi Ayarlar menüsünden sorgulatabilirsiniz.

Huawei P40 Lite halihazırda Çin’de HarmonyOS 2.0 sürümünü test etmekte. Fakat telefonun kesin olarak yeni işletim sistemine geçiş yapıp yapmayacağı henüz net değil.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu