Akıllı SaatAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemiOSiPhoneMobiroller

iPhone 14 Pro MagSafe Duo Konusunda Sınıfta Kaldı

iPhone 14 Pro kullanıcıları MagSafe Duo şarj matı konusunda şikayetçi. Telefon, uyumlu olmasına rağmen bu aksesuar ile sorun yaşıyor.

Apple destek forumunda bazı kullanıcılar ve sosyal medyadaki kullanıcılar tarafından gelen bilgiler üzere, iPhone 14 Pro, Apple’ın MagSafe Duo kablosuz şarjıyla tamamen uyumlu değil. Pro modellerindeki kamera modülü gözle görülür şekilde büyüdü. Bu yüzden cihaz kılıfsız bile manyetik şarj cihazına tam olarak uymuyor.

iPhone 14 Pro’lar hala MagSafe Duo ile şarj edilebilirken, cihaz şarj cihazının üzerinde düz durmuyor ve bir kısmı hafifçe yukarı kalkıyor. 9to5Mac’e göre, büyük bir kamera çıkıntısına sahip telefon kılıflarına sahip olanların, yeni telefonlarını MagSafe Duo ile şarj edebilmeniz için önce kılıfı çıkarmaları gerekebilir. Sorun ilginç bir şekilde14 Pro Max sahiplerini etkilemiyor. Telefonun daha büyük bir kamera modülü olmasına rağmen, telefonun kendisi normal Pro modelinden önemli ölçüde daha uzun.

Bir kullanıcı, “Kamera çok büyük ve şarj cihazı doğru takılmamış” ifadelerini kullandı. Kullanıcılardan biri ise, “Bu sorun Apple tarafından çözülmeli” ifadelerini kullandı.

MagSafe Duo şarj cihazı, 2020 yılında Apple tarafından iPhone ve Apple Watch’larını aynı anda şarj etmek isteyenler için bir seçenek olarak tanıtıldı. Apple’ın çok sevilen bu aksesuarının yeni modeller ile uyumlu olduğu Apple’ın sitesinde yer alıyor. Ancak Pro modelde kullanılan mıknatısların yeterli olmaması Apple’ın aksiyon almasına neden olabilir.

Bu yıl Pro serisinde çok sorun çıktı. Hatta bazı kullanıcılar renk tonlarında bile farklılık olduğundan şikayetçi. Apple görünüşe göre seri üretimde çip krizinden dolayı bocalamış gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu