Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy A53’te Sürpriz Bir Renk Göreceğiz

Samsung Galaxy A53 tanıtılmasına uzun bir süre var, ancak telefon hakkında bilgiler gelmeye başladı. İlk etapta cihazın renkleri belli oldu.

Galaxy A serisi tanıtıldığı günden bu yana akıllı telefon dünyasının en çok satanları arasında yer aldı. Son olarak Galaxy A52 ve A72 ile birlikte teknik özellik noktasında iddialı bir noktaya gelen telefonların devam modelleri içinse meraklı bekleyiş sürüyor. Şimdi Samsung Galaxy A53 cephesinden yaşanan bazı gelişmeleri aktaralım.

Samsung’a yakınlığıyla bilinen GalaxyClub sitesine göre Galaxy A52 dört renk seçeneğiyle çıkış yapacak. Siyah, beyaz, açık mavi ve turuncu renkler eşliğinde tüketicilerin karşısına çıkacak telefonda özellikle turuncu rengin nasıl görüneceği merak konusu.

Turuncu, Samsung telefonlarda pek de tercih edilen bir renk değil. Şirket son olarak Galaxy A50’yi benzer olan mercan renk seçeneğiyle piyasaya sürdü.

Kaynak ayrıca Galaxy A53’te 4G ve 5G seçeneklerin olmayacağı, tüm ülkelerde 5G destekli model şeklinde satışa sunulacağını aktardı. Bir süre sonra ise telefonun “s” versiyonu tanıtılacak.

Yakın zamanlı bir rapora göre Galaxy A53’te 64 megapiksel ana kamera yer alacak. OIS destekli olacak bu kameraya ultra geniş açılı ve telefoto kameranın eşlik etmesi bekleniyor.

Öte yandan Samsung’un Galaxy A53 ve A73 ile birlikte ilk kez Galaxy A serisinde farklı üreticilere ait AMOLED ekran kullanabileceği bildiriliyor. Çinli bazı üreticilerden tedarik edilecek AMOLED ekranlar telefonlarda maliyetleri düşürecektir. Galaxy A73’te ayrıca ana kameranın 108 megapiksel çözünürlüğünde olacağı iddia ediliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu