Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuawei

Huawei Mate 20 Pro bekleyenler size bir iyi bir de kötü haberimiz var

Gün geçmiyor ki Huawei Mate 20 ve Mate 20 Pro cephesinden yeni bir sızıntı gerçekleşmesin. Bu sızdırmaların kasıtlı olarak yapıldığını da sanırım belirtmemize gerek yok. Amiral gemi telefonlar görünüşe bakılırsa 16 Ekim tarihinde gerçekleşecek etkinliğe kadar mobil dünyasındaki gündemde yer edinmeye devam edecek.

Huawei Mate 20 Pro tasarımı netleşiyor

Gelelim son sızıntılara. Bu defa telefonun canlı görüntüleri internete servis edildi. Bu görüntülere yakından bakıldığında iki önemli detay dikkatlerden kaçmıyor. Öncelikle sevindirici olan gelişmeden başlayalım. Mate 10 serisinde kaldırılan 3.5 mm kulaklık girişi (üstte) Mate 20 ve Pro  ile geri geliyor.

Mate 20 Pro
Mate 20 Pro

Üzücü olan nokta ise parmak izi sensörü tarafında yaşanıyor. Kısa süre önce ortaya çıkan render görüntülere göre bu sensörün ekrana gömülü olacağı konuşuluyordu. Canlı görüntülerde kamera düzenin hemen altında parmak izi tarayıcısı göze çarpıyor. Ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı muhtemelen Porsche Design modelde karşımıza çıkacak.

Huawei Mate 20 Pro kavisli OLED ekrana sahip olacak. Arkadaki üçlü kamera ve LED flaşı yeni bir düzende karşımıza çıkaracak telefon tanıtımı kısa süre önce gerçekleşen 7nm üretim sürecinde geliştirilen Kirin 980 işlemcisinden güç alacak. Bunların yanında telefona gelişmiş bir 3D yüz tanıma sistemi eşlik edecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu