Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknolojiVideo İncelemeler

Reno 4 lite Reno 4 ve Reno 4 Pro kutu açılışı – Üçü birden…

Son günlerin merakla beklenen telefonları Reno 4 lite Reno 4 ve Reno 4 Pro kutu açılışı ile sizlerleyiz. Gelin üçünü birden açalım…

Akıllı telefon pazarında rekabet her geçen gün artıyor ve kullanıcılar da en iyi telefonu seçmek için yoğun bir çaba harcıyor. Ülkemizde doların ve vergilendirmelerin durumu belliyken üreticilerin de fiyatlandırma tarafında ciddi bir zorluk yaşadıklarını görüyoruz. Türkiye pazarına oldukça hızlı bir giriş yapan OPPO, yeni nesi Reno 4 ailesi ile karşımızda. Biz de bugün Reno 4 lite Reno 4 ve Reno 4 Pro kutu açılışı ile sizlerleyiz. Ofiste olmadığımız için otel odasında da belli şartlar altında çekim yapabildiğimizi hatırlatmak istedik.

OPPO Reno 4 ailesi hangi modeller ile satılacak?

Bildiğiniz üzere OPPO, 3 farklı model ile Türkiye pazarına giriş yaptı ve bu da OPPO için bir ilk oluyor. Peki hangi telefonlar satışa sunuldu? Serinin fiyat odaklı telefonu Reno 4 lite, orta segmentin en iddialım modellerinden birisi Reno 4 ve amiral gemisi mi yoksa orta segment mi karar veremediğimiz Reno 4 Pro.

Her üç telefonun da kamera odaklı telefonlar olduğunu da belirtelim. Burada birçok kişinin Reno 4 ve Reno 4 Pro modellerinde Snapdragon 765G yonga seti yerine neden Snapdragon 720G kullanıldığını sorguladığını biliyoruz. Açıkçası bu noktada şirketin stratejisini bilemiyoruz ama ortada da gerçekler var. Snapdragon 720G ile Snapdragon 765G arasında grafik ve saf işlemci performansı tarafında %10 – %13 arasında bir fark var. Fiyat tarafında ise bir uçurum olduğunu biliyoruz. Telefonların daha da pahalılanmaması için böyle bir tercih yapıldığı ise ortadaki bir gerçek.

Neyse lafı daha fazla uzatmayalım ve kutu açılış videomuza geçiş yapalım…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu