Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMeizuMobirollerTeknoloji

Meizu Türkiye: “Meizu iflas miflas etmiyor! Aksine büyüyor”

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ve bizimde sizlerle paylaştığımız Meizu iflas ediyor haberlerini Meizu Türkye CEO’su Murat SUNGUR’a sorduk

Meizu Türkiye pazarında oldukça iyi bir yere geldi. Ülkemizde resmi olarak temsil edilen Çin markalarından birisi olan Meizu iflas ediyor haberleri ile ciddi bir sarsıntı geçirdi. Günlerdir siz de bizlere “bu haberler doğru mu?” diye soruyorsunuz. Bizde bu soruyu Meizu Türkiye CEO‘suna sorduk ve ondan aldığımız bilgileri de sizlere aktarmak istiyoruz.

Murat Bey bizlere bu durumun tamamen bir söylentiden ibaret olduğunu dile getirdi ve mağaza kapatmaların online satış kanalını arttırdığını dile getirdi. Mağazalara harcanacak paraların tanıtılan ürünlerin fiyatlarını arttırdığını da dile getirdi. Bununla birlikte işten çıkarmaların da tamamen üst yönetimin görüş ayrılıklarından kaynaklandığını dile getirdi. Meizu İcra Kurulu Başkanı Jack Wong‘un şirketin fiyat politikasını değiştirmek istemediğini ve yeni ekibinde fiyat politikasından vazgeçmek istediğini dile getirerek; bu noktada kullanıcıları düşündükleri için yöneticiler ile ayrılık yaşandığını dile getirdi.

Meizu Türkiye‘nin en hızlı ve en çabuk gelişen ülkelerden birisi olduğunu dile getirildi ve yatırımların ülkemiz pazarında artarak devam edeceğinin de sinyalini verdi. Bugün Meizu Note 9 ülkemizde yok satarken yeni telefonların da ülkemiz pazarında satışa sunulacağının bilgisini veren Meizu Türkiye CEO’su Murat SUNGUR markanın yoluna hız kesmeden devam edeceğini de açıkladı.

Peki siz Meizu markası ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı aşağıdaki alanda bekliyoruz….

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu