AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

AirPods Max Pahalı Gelmedi mi? O Zaman Altınını Verelim!


Türkiye’de ütopik bir şekilde 5.699 TL’ye satılan AirPods Max size pahalı gelmedi mi? O zaman altından yapılmış sürümünü verelim abime…

Apple, sürpriz bir şekilde kablosuz kulaklık sektörüne 5.699 TL’lik Türkiye fiyatı yok artık dedirten AirPods Max modelini geçtiğimiz haftalarda sundu. Amerika’da bile bu kadar pahalı kulaklık olmaz dedirten Apple’ın kafa üstüsü, bu yüksek fiyatına rağmen adeta yok sattı. Satışa sunulur sunulmaz stokları eriyen ve yeni teslimat süresi olarak 10-12 hafta sonrasına gün veren Apple, yine de fiyatı ile herkesi tatmin edemedi. Daha pahalı ürün almak isteyenler için ise bu noktada Caviar devreye girdi.

Rusya merkezli lüks tutkunlarının vazgeçilmez durağı olan Caviar, AirPods Max’in altından kaplama sürümünü duyurdu. Siyah ve beyaz renk seçenekleri ile gelen bu model tam 108.000 dolar. Yani yaklaşık 800.000 TL. Caviar kulaklığı altın ile kaplamakla kalmayıp, taç bölümünü de özel bir deriyle kaplıyor. Lüks tutkunlarına hitap eden altın kaplama kulaklığın doğal olarak fiyat dışında ana modelden en ufak bir farkı bulunmuyor.

AirPods Max

AirPods Max’in yapılan incelemelerde yüksek kaliteli ses sertifikalı kulaklıklar ile baş edemediğinin ortaya çıktığını belirtelim. Yani elinizin altında FLAC arşiviniz varsa maalesef ki bu kulaklıklar ile tam verimli olarak dinleyemeyeceksiniz. Apple sadece ekosistem uğrana AAC formatını destekliyor. Çağdışı kalan bu codec’ten başka bir şeyi desteklemeyen kulaklık, ANC ve şeffaf mod özelliklerine de sahip.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu