Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobiroller

iPhone 15, iPhone 5C Benzeri Kavisli Bir Tasarımla Gelebilir

iPhone 15 serisiyle birlikte iPhone ailesinde yeni bir tasarım anlayışına geçiş olabilir. Kenarların kavisli olması bekleniyor.

Apple’ın iPhone 14 serisini piyasaya sürmesinin üzerinden çok geçmeden iPhone 15 serisi hakkında sızıntılar ve söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Şimdi bunlara bir yenisi daha eklendi. Twitter’daki güvenilir sızıntı kaynağı olan ShrimpApplePro adlı hesap, yeni nesil iPhone’un, iPhone 12’den beri gördüğümüz düz panel yerine kavisli bir yan çerçeve arka paneli benimseyebileceğini öne sürdü.

iPhone 15 ile Görünüm Değişiyor

Kaynak bu tasarım anlayışıyla iPhone 15’in yıllar önce tanıtılan iPhone 5C modelini anımsatabileceğini söylüyor.  Apple’ın eski bir tasarıma geri dönmeye karar verdiğini ilk kez görmeyeceğiz. Son yıllarda benimsenen düz gövde stili, iPhone 5/5S’yi andırıyor. Kavisli çerçeve tasarımı, iPhone 6’dan (en çok satılan iPhone modeli) başlayarak ve iPhone 11 serisine kadar sürdü.

https://twitter.com/VNchocoTaco/status/1594337015923101702

Kaynak ayrıca Apple’ın iPhone 15 serisi ile paslanmaz çelikten titanyuma geçebileceğini söylüyor.  MagSafe kullanımının sürmesi için arka bölüm yine cam bir yapıdan oluşacak. Titanyum kasa, mevcut paslanmak çeliğe göre iPhone’ları daha dayanıklı hale getirecek. Ayrıca kasanın hafiflemesinin önünü açacak. Apple Watch Ultra’nın titanyum kasaya sahip olduğunu hatırlatalım.

Yakın zamanlı bazı sızıntılarda titanyum kasanın sadece iPhone 15 Ultra modeline özgü olabileceğinden söz edildi. iPhone 15’in tanıtımına daha uzun bir süre var ve köprünün altında çok sular geçecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu