Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSony

Sony Xperia XZ4 özellikleri sızdı! Sony bu defa çok iddialı

Şubat 2019’da tanıtılacak Sony Xperia XZ4 şimdi de başlıca özellikleriyle gündemde. Yakın zamanda 3D render görüntüleri yayınlanan Xperia XZ4’ün çentiksiz bir ekrana ve üçlü arka kameraya sahip olacağı görüldü. Telefon, bu yıl tanıtılan diğer Sony amiral gemi modellerle kıyaslandığında daha uzun ve daha iyi bir ekran / kasa oranı sunuyor.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Sony Xperia XZ4 özellikleri 

Teknik özelliklere bakıldığında Sony’nin rakipleriyle yarışacak daha iddialı bir telefon ortaya koyduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Xperia XZ4, 2019’da tanıtılacak birçok amiral gemi telefon gibi 7nm üretim sürecine sahip sekiz çekirdekli Snapdragon 855 işlemcisinden güç alacak.

Sony Xperia XZ4
Sony Xperia XZ4

6GB RAM’e sahip telefonun depolama birimi 64GB ve 256GB şeklinde olacak. Android 9 Pie sürümüyle kutudan çıkacak telefonun içerisinde pil 3.900 mAh büyüklüğünde.

Xperia XZ4’te 6.55 inç büyüklüğünde Quad HD + çözünürlüklü AMOLED ekran kullanılacak. Bu ekran LG tarafından üretilecek ve son dönem 18:9 ekranların aksine 21:9 formatında karşımıza çıkacak. Öndeki süper geniş açılı ve arkadaki üçlü kameranın çözünürlük değerleri ise şu an için bilinmiyor.

 

DxOMark yeni eyyamlar için kurallarını değiştiriyor!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu