Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Nisan Güncellemesini Sürpriz Üç Model İçin Başlattı

Xiaomi nisan ayı güvenlik güncellemesini giriş ve orta segment üç telefon için başlattı. Amiral gemisi modeller ise hala bekliyor.

Samsung ve Google’ın başı çektiği bazı markalar nisan ayı güvenlik güncellemesini yayınlamaya başladı. Nisan 2022 Google güvenlik düzelt ekinin yer aldığı güncelleme yaklaşık 58 güvenlik ve gizlilik açığını ele alıyor. Elbette bu güvenlik düzeltmeleri Xiaomi telefonlar için yayınlanacak güncellemelerin bir parçası olacak. Fakat hala çok sayıda Xiaomi telefon nisan güncellemesini bekliyor.

Xiaomi Nisan güncellemesini başlattı

Xiaomi Nisan 2022 Google güvenlik düzeltme ekini ilk etapta üst segment telefonlar için yayınlar diye beklerken, sürpriz diyebileceğimiz üç model bu güncellemeyi ilk alan modeller oldu. Xiaomi cephesinde nisan ayı güvenlik düzeltmesini alan ilk telefon POCO M2 oldu. Üstelik bu telefon için henüz MIUI 13 güncellemesi bile yayınlanmış değil.

Redmi 9 MIUI 12.5

Xiaomi güncellemeyi Redmi cephesinde yine bir giriş seviyesi telefon olan Redmi 9 için de başlatmış görünüyor. Telefonun küresel versiyonu için dağıtılan güncelleme MIUI 12.5.5.0 RJCMIXM sürüm numarasını taşıyor. Yine bu telefon için de henüz MIUI 13’ün başlamadığını görüyoruz.

Xiaomi ayrıca Avrupa’daki Redmi Note 10 Pro birimleri için nisan güvenlik düzeltme ekini yayınladı. Güncelleme, MIUI 13.0.8.0 SKFEUXM sürüm numarasına sahip ve yaklaşık 585MB büyüklüğünde. Merak edilen Çinli şirketin bu güncellemeyi amrial gemisi telefonları için ne zaman yayınlayacağı. Zira hala birçoğu Şubat 2022 güvenlik düzeyinde kalmış görünüyor.

Redmi Note 10 MIUI 13 Güncellemesi Türkiye’de Başladı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu