AndroidGüncel Teknoloji HaberleriRedmiXiaomi

Redmi Pad SE Fiyatı ve Özellikleri ve Fiyatı Sızdırıldı

Redmi’nin bütçe dostu tableti Redmi Pad SE fiyatı ve özellikleriyle karşınızda. Uygun fiyatlı tablet Türkiye’ye de gelecek.

Xiaomi, geçtiğimiz Ekim ayında Redmi serisindeki ilk tablet modeli olan Redmi Pad’i piyasaya sürdü. Yakın zamanlı birçok rapora göre marka şimdi Redmi Pad SE adlı bir model hazırlıyor. Tablete dair henüz resmi bir açıklamaya yok, ancak Xiaomi’ye yakın kaynaklar tabletin fiyatını, özelliklerini ve tasarım detaylarını ortaya çıkardı.

Sızan görüntüler, Redmi Pad SE’yi gri, yeşil ve mor olmak üzere üç renkte gösteriyor. Tablet, 90 Hz yenileme hızına, 400 nit tepe parlaklığına ve 207 ppi piksel yoğunluğuna sahip 11″ Full HD+ LCD ekrana sahip olacak. Tabletin önünde 5 megapiksel, arkasında ise 8 megapiksel çözünürlüğünde kameralar bulunuyor. Ön kamera, görüntülü aramalar sırasında odağı otomatik olarak izleyen ve onu merkezde tutan FocusFrame özelliğini destekleyecek.

Redmi Pad SE, Snapdragon 680 yonga setinden güç alacak. 4GB RAM + 128GB bellek birimiyle çıkış yapacak olan tablet kutudan Android 13 ile çıkacak.

İçerisinde 8.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak olan tablet 7,36 mm kalınlığında ve 478 gr ağırlığında. 3,5 mm kulaklık girişine sahip olan cihazda ayrıca LTE desteği mevcut olacak. Xiaomi, tableti uygun fiyat seviyesinde tutmak için parmak izi tarayıcısına ise yer vermiyor.

Redmi Pad SE’nin Avrupa fiyatı sadece 190 € olacak. Hatırlayalım, Redmi Pad’in 3GB RAM + 64GB versiyonu Avrupa’da 230 €’dan listelendi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu