Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriOPPO

Ucuz OPPO Find X6 Modeli Geliyor

Yeni bir rapora göre OPPO, Reno serisinde Pro+ modeli rafa kaldıracak. Bunun yerini nispeten düşük fiyatlı OPPO Find X6 tanıtılacak.

Çin kaynaklı yeni gelişmelere bakılırsa OPPO, Reno serisinde değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Reno serisinin geçmişine baktığımızda seride standart, Pro ve Pro+ şeklinde üç model yer alıyor. Ancak raporlar, OPPO’nun ileride Reno Pro+ modelini rafa kaldıracağını gösteriyor. Bu durumda önümüzdeki süreçte Reno 11 Pro+ modelini görmeyeceğiz. Marka bu durumu uygun fiyatlı bir OPPO Find X6 modeliyle telafi edebilir.

Find X6 serisinde halihazırda iki model yer alıyor. Bunlar: Find X6 ve Find X6 Pro şeklinde. İkinci model sadece Çin’de satışa sunuldu ve Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alıyor. Standart modelde ise Dimensity 9200 bulunuyor.

Kaynaklara göre OPPO, Find X6’nın bir de Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setine sahip yeni bir versiyonunu hazırlıyor. Sözü edilen yeni modelin bu yılın ikinci yarısında piyasaya sürüleceği söyleniyor. Daha eski bir yonga setine sahip olduğu düşünüldüğünde, cihazın fiyatı diğer iki modelden daha düşük olacaktır.

OPPO Find X6 Pro fiyatı

Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcili Find X6 çıkış yaparsa teknik özellikler noktasında muhtemelen standart modelle benzerlikler gösterecek. Ekranın 6.74 inç büyüklüğünde olmasını bekleyebiliriz. Ayrıca telefonun arka kısımda 50 megapiksel üçlü kamera yer alacaktır.

OPPO’nun düşük fiyatlı bir Find X6 serisi model hazırlığında olduğu haberleri şu an için iddia aşamasında. Önümüzdeki süreçte gerçekleşecek sızıntılarla birlikte telefonun akıbeti netlik kazanacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu