Genel

Xiaomi Mi 11 Pro Tasarımı Ortaya Çıktı! Bu Nasıl Bir Şey Yaaa?

Mobil pazarın merakla beklediği Xiaomi Mi 11 Pro tasarımı ile ilgili bugün ilk rsmi görsel ortaya çıktı. Bu değişik bir şey ama…

Akıllı telefon pazarında yeni yıl ile birlikte büyük bir rekabet yaşanacak gibi görünüyor. Özellikle aşının bulunması ve birkaç aya kadar dağıtılması ile birlikte önümüzdeki yılın daha rahat bir süreç yaşanacağı söyleniyor. İşte bu da mobil pazarın hareketlenmesini sağlayacak bir lokomotif olarak görülüyor. Qualcomm’un geçtiğimiz hafta tanıttığı yeni nesil Snapdragon 888 yonga seti ise birçok telefona güç verecek. Snapdragon 888 yonga seti lansmanı sırasında konuşan Xiaomi CEO’su Lei Jun ise Xiaomi Mi 11 Pro modelinin geleceğinin de Snapdragon 888 ile olacağını müjdeledi.

Bir süredir size Xiaomi Mi 11 tasarımı ile ilgili görselleri paylaşıyorduk ve bugün de Pro modelinin basın görseli olduğu söylenen bir görsel ortaya çıktı. Açıkçası bu görselin daha önce sızdırılan Mi 11 görselinden daha farklı bir yapıda olduğunu görüyoruz.

Xiaomi Mi 11 Pro

Tasarıma baktığımızda üçlü bir kamera ve yanında da zoom için periskop kamera bulunduğunu görüyoruz. Bu üçlü kameranın ana kamera, geniş açı ve telefoto lens olacağını tahmin etmek ise zor değil. Telefonda 120Hz destekli QHD+ çözünürlükte OLED bir ekran olacak. Bununla birlikte 120W hızlı şarj desteğinin de bizlere sunulacağını biliyoruz.

Bildiğiniz üzere Xiaomi, geçtiğimiz Şubat ayında Mi 10 ailesini tanıtmıştı. Anlaşılan o ki; Çinli üretici Mi 11 tanıtımı için Şubat ayını beklemeyecek….

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu