Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S10 Plus ile 250 bin TL’lik RED kamera karşılaştırma!

Samsung yeni nesil amiral gemisi Galaxy S10 Plus ile mobil pazara oldukça iddialı bir giriş yaptı. Galaxy S10 Plus birçok telefon ile karşılaştırıldı ama bugün Potato Jet isimli kanal Samsung‘un yeni nesil amiral gemisi modelini RED‘in özel olarak geliştirilmiş ve film endüstrisinde kullanılan sinema kamerası modeli ile karşılaştırıyor. Burada takdir edersiniz ki hiç kimse Samsung daha iyi çekim yapar iddiasında değil ama sadece aradaki farkı görmeniz için bu videoyu paylaşıyoruz.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Samsung Galaxy S10 Plus RED kameraya karşılaştırması

Aslında burada yapılmak istenen şey Galaxy S10 Plus‘ın video çekim özelliklerinin hangi noktaya geldiğinin gösterilmesidir. Bildiğiniz gibi Samsung Galaxy S10 Plus‘ın arkasında 3 adet kamera bulunuyor. 12 Megapiksel f/1,5 -5,4 arasında ana kamera, 12 MP, f/2.4, 52mm telephoto ve 16 MP, f/2.2, 12mm ultra geniş açı kameraların 4K 60fps çekim gücü odluğunu da belirtelim. Bizce en büyük eksik Full HD 960fps desteğinin olmaması…

Peki yapılan testin sonucunu merak ediyor musunuz? Gelin karşılaştıralım…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu