Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriNokia

Nokia 8 Sirocco için sürpriz gelişme! Yoksa Nokia 9 mu geliyor?

Şubat ayında tanıtılan Nokia 8 Sirocco modelini birçoğunuz hatırlayacaktır. Tanıtıldığı dönem işlemci birimiyle bekleyenlerini üzen telefon daha sonra açıklanan fiyatıyla bu üzüntüye ikiye katladı. İlk etapta 750 € gibi yüksek bir fiyattan satışa sunulan Snapdragon 835 işlemcili telefon, beklenen ilgiyi görmemiş olacak ki fiyatı kısa süre içerisinde 520 €’ya kadar geriledi.

Nokia 8 Sirocco satışları durduruldu

Son olarak Nokia.com sitesine bakıldığında ise telefonun satışının bazı bölgelerde durdurulduğu görülüyor. Birçok ülkede fiyat indirimine gidilen Nokia8 Sirocco’nun kullanıcılardan çok fazla ilgi görmediği gerçek. Diğer taraftan satışların birçok ülkede durdurulması bir başka ihtimali daha doğuruyor: “Yoksa Nokia 9 mu geliyor?”

Nokia 8 Sirocco
Nokia 8 Sirocco

Yakın zamanda birçok görüntüsü ardı ardına sızdırılan Nokia 9 için henüz şirket cephesinden somut bir açıklama gelmiş değil. 5.9 inç Quad HD+ OLED ekran, beş arka kamera ve Snapdragon 845 işlemci Nokia 9 için dillendirilen bazı özellikler. Nokia 9’nun Şubat 2019’da tanıtılacağı yönünde bazı haberlerin de ortaya çıktığını yeri gelmişken belirtelim.

 

Samsung Galaxy A9 2018 Türkiye fiyatı ne olacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu