Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelSonyTeknoloji

Xperia X ve X Compact için Android 7.0 güncellemesi başladı

Sony’nin daha önce X Performance ve Xperia XZ modelleri için yayınladığı Android 7.0 Nougat güncellemesi bu defa Xperia X ve X Compact için dağıtıma sunuldu. Xperia Blog sitesinde yer alan habere göre Xperia X (F5121) ve çift hatlı modelinin yanında Xperia X Compact (F5321) için 34.2.A.0.266 yapı numarasına sahip güncelleme Türkiye dahil dünyanın birçok ülkesinde kullanıcılarla buluşmaya başladı.

Xperia X

Xperia X ve X Compact için Android 7.0 yayınlandı

OTA (şebeke) ve Sony PC Companion aracılığıyla yayında olan güncelleme Google’ın Android 7.0 sürümüne dahil ettiği tüm yenilik ve gelişmelerin yanında önemli iyileştirmeler içeriyor. Çoklu pencere desteği, yenilenen Stamina Modu, dokunmatik ekran geliştirmeleri ve RAM verimliliği güncelleme kapsamında yer alan başlıca yenilikler.

Sony daha önce güncellediği modellerin yanı sıra Xperia Z5, Xperia Z5 Compact, Xperia Z5 Premium, Xperia Z3+, Xperia Z4 Tablet, Xperia XA ve Xperia XA Ultra için Android 7.0 güncellemesini yayınlayacak. 2017 birinci çeyrek dönemi itibariyle Sony’nin Android 7.0 Nougat güncellemesini tamamlayıp kısa süre içerisinde bu defa Android 7.1.1 güncellemesini başlatması bekleniyor. Android 7.1.1 güncellemesine ilişkin Japon üreticiden gelen açıklamaya alt bölümdeki haberden göz atabilirsiniz.

Son olarak; Xperia Z5, Xperia Z5 Compact, Xperia Z5 Premium, Xperia Z3+ ve Xperia Z4 Tablet modelleri için güncellemenin bu ay içerisinde; Xperia XA ve Xperia XA Ultra içinse şubat ayında başlaması bekleniyor.

 

>> İlginizi çekebilir; Sony Android 7.1.1 için çok iddialı

>> İlginizi çekebilir; Samsung Galaxy C7 Pro artık resmi!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu